Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Rosiorii de Vede, judetul Teleorman

Postata de: Matias
La data: 26 Noiembrie 2014
Tip: Reclamatie
Cod: 83327
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar

Nu am scris nicio plangere penala, revin cu acest subiect, fiindca in luna octombrie pe data de 15 am primit o instiintare de la Parchetul General cu adresa nr. 12566/14.10.2014 semnata de dna procuror Daniela Dumitrache de la Directia Nationala Anticoruptie cum ca as fi formulat o sesizare ce a fost trimisa spre competenta solutionare la Parchetul Teleorman.
In data de 21.10.2014 am primit de la Parchetul Teleorman o instiintare cu adresa nr. 357 VIII/1/2014 din 16 octombrie 2014 semnata de dna prim procuror Daniela Radoi, cum ca sesizarea formulata de mine si adresata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie- Directia Nationala Anticoruptie la data de 19.09.2014 a fost trimisa spre solutionare Parchetului de pe langa Judecatoria Rosiorii de Vede.
Nu stiu despre ce este vorba, nu am fost chemata nici pana acum, peste o luna de zile, de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Rosiorii de Vede care sa ma intrebe daca eu am scris si sa aflu despre ce anume s-a scris, contra cui s-a formulat plangerea penala si pentru care infractiune savarsita.
Stiu numai din surse anonime ca plangerea penala ar fi fost formulata de catre mitropolitul Olteniei Slatineanu Irirneu, in numele meu, contra episcopului Teleormanului, Galaction, pe numele sau de cetatean Gheorghe Stanga, cu privire la achizitionarea de catre acesta in mod abuziv a imobilului din str. Carpati nr. 15 din Alexandria. Am citit pe net ca, anul trecut a stabilit cu popimea din judet sa stranga bani in parohii pentru a cumpara imobilul anterior mentionat cu suma de 350.000 de euro.
Daca este vorba despre asa ceva, atentionez pe aceasta cale procurorii din Parchetul Rosiorii de Vede, sa nu procedeze ca in anul 2012 si sa-l cheme pentru Gheorghe Stanga la audieri pe consilierul local .protopopul Mircea Ionescu, care sa declare te miri ce trasnaie in numele episcopului sau, fiindca, Gheorghe Stanga este demnitar de stat si, nu intra in competenta lor anchetarea faptelor de coruptie ale acestuia, iar imobilul este situat in localitatea Alexandria unde acesta isi are domiciliul, deci, lasand la o parte faptul ca episcopul are asimilata functia cu cea a demnitarilor de stat, anchetarea faptelor de coruptie ale sale ca simplu cetatean al orasului Alexandria intra in competenta Parchetului Alexandria sau Teleorman, nu a Parchetului Rosiorii de Vede.
Atentionez ca nu se va mai intampla ca in anul 2012, eu nu am scris nimic, iar cei care nu vor sa ma intrebe asa cum prevad procedeele legale in vigoare vor fi nevoiti sa dea seama sefilor lor.
Iar daca se sustine faptul ca as fi incheiat un contract de consiliere juridica cu avocatul popa Nicu Iulian Nistor sau cu nevasta lui,avocata Nistor Steluta sau Stela, nu stiu cum o cheama,este o minciuna sfuntata.
Popa Nicu Iulian Nistor fiind salariat bugetar, caci in baza Nomenclatorului de functii si profesii din Romania, preotia este inclusa in categoria profesiilor, este platit de la bugetul de stat ca toti bugetarii cf. legii salarizarii clericilor din Romania, iar in conformitate cu prevederile art. 14/ din legea privind exercitarea profesiei de avocat- avocatul nu are voie sa fie salarizat in cadrul altei profesii- deci, el nu are voie sa fie avocat si popa in acelasi timp pe criterii incompatibilitate si conflict de interese, iar nevasta lui din ce am auzit nu este cotata ca un avocat profesionist, mai degraba este prin Baroul Teleorman ca nu are cine sa o dea afara, dupa cum nici pe sotul ei nu are cine sa-l trimita in fata instantei pentru incalcarea art. 14 din legea privind exercitarea profesiei de avocat. Nu am incheiat nici un contract de consiliere juridica nici cu familia de corupti Nistor nici cu un alt avocat din tara asta. Si apoi, nevasta varului meu este avocat, de ce as incheia cu alt avocat un contract de consiliere juridica, daca am un avocat printre rude?!.
Cu respect,
Mirela Matias
26.11.2014


3475 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

07 Ianuarie 2015
Buna ziua! Va transmitem in atasament raspunsul la sesizarea dumneavoastra inregistrata sub nr. 24955 din 07.01.2015.
Documente atasate raspunsului
raspuns dna matias.jpg


Comentarii facute la aceasta sesizare

27 Noiembrie 2014, mirela matias
D-le Primar Scuzati, va rog ,graba, ca si la prima sesizare iar e o problema cu ,,r'', acum l-am uitat la ,, minciuna sfruntata'', nu l-am mai inlocuit cu ,, t'' ca randul trecut.Mii de scuze inca odata. Cu respect, Mirela MatiasAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    6 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Teleorman

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design