Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Chiajna, judetul Ilfov

Postata de: Halitz Cornel
La data: 06 Ianuarie 2015
Tip: Reclamatie
Cod: 84084
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, as dori sa aflu care este motivul pentru care sa pus sens unic pe str, Campului si daca se poate reveni la circulatia cu doua sensuri,deoarece ptr. a ajunge la domiciliu trebuie sa ocolesc o zona foarte mare ,ceea ce a dus la cresterea disconfortului si a cheltuielilor mele.In al doilea rand la intersectia strazilor Campului si Orhideelor locuieste un crescator de bovine,(cinste lui) dar cand ploua deverseaza urina pe strada ceea ce duce la poluare. In al treilea rand va intreb cand vom avea apa potabila in localitate,stiind faptul ca pe raza comunei se afla uzina de apa si ca apa din sol este poluata. Va multumesc pentru amabilitate.

2345 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

26 Aprilie 2015, Comisar Interbancar
Gura lumii zice c? apa potabil? ?i canalizare în Chiajna vor ajunge când se va înfiin?a o firm? cu ac?ionariat pe sprâncean? care va prelua cele dou? servicii de la Apa Nova. Nu va mai dura mult.

28 Mai 2015, Mihaela S
Buna ziua! S-a obosit sa va raspunda, macar in particular, la aceasta sesizare?Multumesc!

10 Iulie 2015, Alexandru A.
Buna ziua prea fericiti locuitori din Chiajna; Nu numai ca nu s-a revenit cu sensul unic de pe str. Cimpului, dar niste minti extreme de luminate din primaria locala (am inteles ca politia aplica numai ordinele primariei) s-au gindit sa faca sens unic si pe str.Orhideelor : o intrebare de bun simt: cum ajung cei ce locuiesc inspre intersectia cu str. Cimpului acasa? Cind au inchis str.Cimpului, un domn ,parca vice primarul, la aceasta intrebare a dat Solutia simpu: intrati pe str. dr. Macovei, in capat la stinga pe Orhideelor si gata! A fost o solutie pina in acest moment: NU MAI AI VOIE SA FACI STINGA PE Orhideelor ! Care este Solutia domnilor primar si vice primar? Si cum se iau astfel de hotariri, sa izolezi efectiv niste case sau sa-i oblige pe proprietary sa ocoleasca kilometrii intregi (2,5 km pe cea mai scurta ruta ) Astept un raspuns de la pimarie si poate se implica si alte organisme interesate si care au ceva de spus: poate presa, poate avocatul poporului....Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Ilfov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design