Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Sebes, judetul Alba

Postata de: Rapcea Mircea Virgil
La data: 25 Iulie 2016
Tip: Reclamatie
Cod: 99034
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Cetatenii strazii Mircea cel Mare doresc planificarea unei audiente colective cu dl primar,(de preferat dupa masa) in vederea solutionarii problemei tranzitului de mare gabarit al camioanelor supaincarcate cu lemne, care deterioreaza casele si tulbura linistea locuitorilor atit ziua cit mai ales noaptea.Pe strada, pina anul trecut, au fost montate restrictii de tonaj, dar fostul primar le-a eliminat din motive greu de inteles. Strada aflata in imediata apropiere, Stefan cel Mare are restrictie de tonaj, max 3,5 to., ceea ce denota ca pentru unii se poate ! Exista posibilitatea ocolirii acestui traseu, respectiv intrare/iesire prin Petresti, sau pe str Fantinele, dar camionalele prefera acest drum pt ca sunt mai greu de controlat. Exista raspunsuri ale ISCTR Alba, care controlind cateva zile la rind traficul, a confiscat camioane cu lemne fara documente corespunzatoare si a aplicat si alte amenzi specifice circulatiei rutiere. Speram ca audienta solicitata sa fie planificata, fara ca cetatenii sa fie nevoiti sa recurga si la alte forme de rezolvare a inconvenientului creat.
Rugam sa verificati ca zona nu este declarata ca ,,platforma industriala prin aprobare de catre consiliul local,, si ca atare probabil au fost acordate autorizatii de functionare fara obligatia de asigurare a unui acces corespunzator, care sa nu prejudicieze vecinatatile.
In numele celor peste 50 de locuinte semnatare,
ing Mircea Virgil Rapcea


1299 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

15 Septembrie 2016
Buna ziua. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon ale Primariei Sebes  [0258 731318,  731006,  731004,  0358401146, 0358401147] pentru a fixa in agenda de lucru a primarului intalnirea pe care o solicitati. Va multumim ca ati ales aceasta modalitate de comunicare si ramanem la dispozitia dumneavoastra.  
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 5
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design