Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Zalau, judetul Salaj

Postata de: Pirvan Marta Loredana
La data: 26 Iulie 2016
Tip: Reclamatie
Cod: 99075
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Locuiesc intr-un bloc din Zalau, jud. Salaj din anul 1976, de cand s-a dat in folosinta. Si de 40 de ani nu am fost restantieri nici macar o luna. Acum pt. prima data nu am platit cheltuielile scarii pt. luna mai, deoarece presedintele de scara l-a obligat pe administrator sa repartizeze cheltuielile pt. intretinerea ascensorului pe nr. de persoane si nu pe cota- parte indiviza de proprietate, asa cum prevede legea. Acest mod de calcul contravine Legii nr. 230/2007. Legea prevede ca numai energia electrica utilizata pt. functionarea ascensorului se plateste pe nr. de persoane dar intretinerea lui ,in schimb, se plateste pe cota-parte indiviza de proprietate.
Normal ca am actionat conform legii si am vrut sa depun o contestatie cu privire la calculul cotei de intretinere in termen de 10 zile de la afisarea la avizier. Dar seful de scara nu a vrut sa-mi inregistreze cererea, m-a refuzat categoric si mi-a spus ca orice as face nu v-a schimba acest mod de calcul. Are o atitudine sfidatoare fata de mine si fata de lege si are impresia ca are aceasta fuctie pe viata si poate face ce vrea. Din pacate am incercat sa rezolv problema pe cale amiabila dar vad ca nu se poate. Multi dintre vecini imi dau dreptate dar nimeni nu face nimic pt. ca ori nu-i intereseaza ori sunt ocupati cu serviciul. Am vorbit si cui cei din comisie si 2 mi-au dat dreptate, unul dintre ei nu se implica in luarea decizilor iar unul este mana in mana cu presedintele. Am convocat si sedinta dar degeaba lumea nu a venit nici macar cei care au semnat si mi-au dat dreptate. Am incercat de asemenea sa afisez legea la vedere ca s-o vada toti pt. ca multi dintre proprietari nu o cunosc. Dar un membru din comisie a rupt-o chiar in fata mea.Am martor.Am afisat-o de nenumarate ori si a fost rupta de fiecare data. Apoi au afisat-o ei dar numai partea care le-a convenit lor. Au omis cu buna stiinta art. 44 din Lege care prevede ca cheltuielile pe cota-parte indiviza de proprietate reprezinta cheltuielile asociatiei cu privire la proprietatea comuna adica lucrari de intretinere,service,reparatii, deci inclusiv intretinerea ascensorului, subsolul, acoperisul, etc. (HG 1588/2007 NORMELE DE APLICARE A LEGII 230/2007).
Nu cer altceva decat ca legea sa fie respectata! Sper ca cererea mea sa fie luata in considerare si ii doresc noului primar Ionel Ciunt multa putere de munca si succes in activitatea sa.

790 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

30 Iulie 2016, Razvan
Vezi daca asociatia de locatari e constituita ca societate comerciala, caz in care poti sa te adresezi protectiei consumatorului.

05 August 2016, Cristi
ca si societate comerciala NU POTi sa te adresezi protectiei consumatorului!!!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design