Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Targu - Jiu, judetul Gorj

Postata de: Ramona
La data: 26 Iulie 2016
Tip: Reclamatie
Cod: 99095
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Ati modificat cuantumul chiriilor prin hotararea 251/2016 din aprilie,iar Edilitara are nevoie de adeverinte de salariat pe ultimul an.Sotul meu in ultimul an a lucrat la AVI INSTANT,AL QAWTHER SPA COM SRL,iar acum LA DRIM DANIEL.Nu este un om problema,insa AVI INSTANT a avut probleme grave financiare,motiv pentru care a ajuns in insolventa,in plin proces angajatii au fost preluati de firma
ALQWATHER,firma ce nu i-a platit niciodata.Au figurat angajati ai acestei firme timp de 3 luni.Pe 9 martie am fost reangajati de AVI INSTANT care era deja sub sechestru,avand administrator judiciar.Vazand ca situatia este foarte grava,sotul meu si-a cautat un alt loc de munca,asa ca din iunie este angajat al firmei Drim Daniel.Intrebarea este de unde sa va aduca sotul meu adeverinte,firma ALQWATHER nu mai exista.A fost firma tapara a unui sirian care nu i-a platit.Firma Avi Instant este in faliment,cine sa-i mai dea adeverinte???La ce va folosesc adeverintele pe ultimul an,daca noul meu contract de chirie a fost incheiat pe 01.02.2016 si este valabil pana pe 01.02.2017???De ce aplicati hotarari de guvern retroactiv??De ce trebuie sa-mi recalculati chiria???Unde scrie in hotararea de guvern ca trebuie recalculat??


812 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

02 August 2016

Buna ziua. Veniturile brute pe membru de familie sunt necesare in vederea ponderarii chiriei in sensul diminuarii conform art. 1, p. 24, al. 23 din HG 251/2016. In cazul in care nu se poate obtine o adeverinta de venit se poate lua in calcul o declaratie pe propria raspundere din care sa reiese veniturile obtinute.

Clauzele de recalculare se gasesc in legea 152/1998 reactualizata privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte si in Hotararea de Guvern nr. 251/2016 cu modificarile si completarile ulterioare.

Informatii suplimentare puteti gasi la Serviciul Fond Locativ din cadrul Societatii Edilitara Public S.A.

Va multumesc!


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Gorj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design