Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

ALBA IULIA: Pistolul radar cu laser de ultima generatie, cumparat de primarie pentru Politie

Primarul Mircea Hava

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a anunțat, marți, într-o postare pe Facebook, că pistolul RADAR cu laser, de ultimă generație, cumpărat de primărie pentru Poliție va fi folosit de miercuri în municipiu și împrejurimi.

Actul final din protocolul pe 2017, cu Inspectoratul de Poliție al Județului Alba/Biroul Rutier al Municipiului Alba Iulia, privind creșterea siguranței rutiere. Pe scurt, l-au vrut, îl au: pistol radar de ultimă generație. Să vă gândiți bine înainte de a spune ceva, dar dacă funcționați pe principiul „vreau o țară ca afară”, radarele nu pot să dispară. Cine se vaită de asta, uită cu câtă prudență circulă din primul oraș după graniță. Vă garantez că acest dispozitiv nu s-a cumpărat pentru satisfacția polițistului, nici pentru a sărăci omul, ci pentru cei care tulbură orașul cu liniuțe noaptea sau folosesc centura ca pistă de concurs. Și da, va fi folosit în toate localitățile care aparțin de Poliția Rutieră Alba Iulia, inclusiv Șard sau Ciugud. De miercuri este operațional. Presa va putea prelua informații cu poziționarea radarelor, pentru a informa publicul. Cine dă like?”, a scris Mircea Hava pe Facebook.

Noua ”armă” împotriva celor care apasă prea tare pedala de accelerație, în valoare de 54.000 de lei, a fost achiziționată de administrația locală și va fi cedată gratuit, spre folosință, în baza unui contract de comodat, Poliției municipiului Alba Iulia, din cadrul IPJ Alba.

Potrivit reprezentanților primăriei, radarul pistol este omologat conform legislației în vigoare și va fi folosit exclusiv de către serviciul poliției rutiere municipale.

Aparatul va putea acționa atât pe timp zi, cât și pe timp de noapte, indiferent de condițiile meteorologice. Radarul tip pistol este nedectabil de dispozitivele antiradar și dispune de o cameră video HD de înalta fidelitate, capabilă să redea marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi chiar trăsăturile faciale ale şoferului. Unirea

05.12.2017
342 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Abrud
Aiud
Alba Iulia
Albac
Baia de Aries
Blaj
Campeni
Cugir
Ocna Mures
Sebes
Teius
Unirea
Zlatna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Alba pentru ziua de azi.


 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design