Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

ALEXANDRIA: 35 de locuinte ANL vor fi predate tinerilor beneficiari

Primaria Alexandria

35 de locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe au fost finalizate în municipiul Alexandria şi urmează să fie predate tinerilor beneficiari. Consiliul local al municipiului Alexandria a aprobat săptămâna trecută lista de repartizare a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii din blocurile P3 şi P8, str. Şoseaua Turnu Măgurele, nr.1A.

Tinerii aflaţi pe lista aprobată de consiliul local vor primi cheile apartamentelor sau garsonierelor, care le-au fost repartizate, la începutul lunii septembrie 2017. Din cele 35 de locuinţe, doar nouă sunt garsoniere, restul fiind apartamente cu două camere.

Până acum, în cadrul Programului ANL de construcţii locuinţe pentru tineri destinate închirierii au mai fost finalizate în aceeaşi zonă, 55 de locuinţe, care au fost repartizate tinerilor în 2015, 175 de locuinţe în strada Dunării, Zona sere şi alte 41 de locuinţe în str. Ion Creangă. Alte 70 de locuinţe ANL pentru tineri se află în lucru pe Şoseaua Turnu Măgurele şi vor fi finalizate şi repartizate tinerilor în 2018, scrie Adevarul.

30.08.2017
353 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Alexandria
Rosiorii de Vede
Turnu Magurele
Videle
Zimnicea


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Teleorman pentru ziua de azi.


 
Informatii din Teleorman

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design