Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

ARAD: Asociatia municipiilor din Romania, semnatara a Aliantei pentru coeziune

Primarul Gheorghe Falca

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România - Sucursala Vest şi membru al Delegaţiei României la Comitetul European al Regiunilor a participat joi, la Bruxelles, la semnarea Alianţei pentru Coeziune, coaliţie care consideră că politica de coeziune a Uniunii Europene trebuie să rămână, în continuare, unul din pilonii viitorului UE.

Potrivit potrivit unui comunicat de presă remis, vineri, AGERPRES, semnarea documentului a avut loc în prezenţa lui Karl-Heinz Lambertz, preşedintele Comitetului European al Regiunilor.

"De ce este importantă această Alianţă pentru Coeziune? Fiindcă ne dorim o Europă unită, o Europă puternică şi care să funcţioneze bine pentru toate comunităţile. Dar şi fiindcă trebuie contrate toate opiniile recente care încep să se contureze şi care vorbesc despre renaţionalizarea politicilor europene. Ori, unitatea trebuie să rămână ideea principală", a spus, conform comunicatului, Karl-Heinz Lambertz.

Alianţa pentru Coeziune (CoR) a fost creată prin cooperarea între principalele asociaţii europene de oraşe şi regiuni şi Comitetul European al Regiunilor. Ea solicită ca bugetul UE după anul 2020 să susţină în continuare politica de coeziune, să o facă mai eficientă şi mai accesibilă pentru toate regiunile Uniunii Europene.

Reprezentanţii autorităţilor locale din România sunt cu atât mai interesaţi de aceste politici de coeziune, cu cât sunt singurele în măsură să ducă la dispariţia decalajelor dintre state, regiuni sau localităţi, menţionează sursa citată. AGERPRES

03.02.2018
72 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design