Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

ARAD: Autobuze second-hand din Olanda, in dotarea Companiei de Transport Public


Parcul auto al Companiei de Transport Public Arad va creşte numeric în perioada următoare cu 10 autobuze second-hand destinate transportului interurban, care vor sosi din Olanda, informează reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad.

Potrivit acestora, autobuzele au fost achiziţionate în urma unei licitaţii publice organizate de către administraţia judeţeană, al cărei câştigător a fost desemnată o companie olandeză, pe principiul "preţul cel mai mic".

CJ Arad, instituţie care patronează CTP Arad, a alocat pentru achiziţionarea celor 10 autobuze ceva mai puţin de un milion lei. Autobuzele care vor ajunge curând la Arad sunt marca MAN Lion's City A78, cu 41 de locuri, preţul lor fiind de 17.500 euro bucata. Conform caietului de sarcini al licitaţiei, autobuzele sunt produse în anul 2006, au motoare cu clasa de emisie Euro 4, durata de viaţă fiind de cinci ani de la data achiziţionării.

Cumpărarea acestor autobuze era impusă de faptul că flota CTP Arad era îmbătrânită, cu o stare tehnică precară, majoritatea autobuzelor fiind achiziţionate la începutul anilor '90. La începutul anului 2017, în parcul auto al CTP Arad se regăseau autobuze având o vechime cuprinsă între 5 şi 30 de ani. Pe categorii de vârstă, cele mai multe dintre acestea aveau vechimea cuprinsă între 16 şi 20 de ani, iar cele mai puţine între 26 şi 30 de ani. 

În ceea ce priveşte tramvaiele aflate în parcul CTP Arad, 41% dintre acestea au o vechime cuprinsă între 51 şi 60 de ani, 33% între 41 şi 50 de ani, 22% vechime între 30 şi 40 de ani, doar şase tramvaie fiind mai noi de cinci ani. Acestea din urmă sunt toate model Imperio (Licenţă Siemens. n.red.). Toate cele şase tramvaie Imperio sunt produse la Astra Vagoane Călători SA Arad şi au început să circule pe liniile din municipiul Arad începând din noiembrie 2014. AGERPRES

19.02.2018
193 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Arad
Chisineu Cris
Curtici
Ineu
Lipova
Nadlac
Pancota
Pecica
Santana
Sebis


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Arad pentru ziua de azi.


 
Informatii din Arad

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design