Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Aeroportul din BAIA MARE este tentant pentru operatorii low-cost in perspectiva redeschiderii

Dorin Buda

Companiile aeriene low-cost sunt cele mai interesate să opereze de pe aeroportul internaţional “Maramureş”, estimat a fi redeschis traficului aerian din vara acestui an, a declarat directorul instituţiei, Dorin Buda.

“Suntem în discuţii avansate cu două companii low-cost care operează pe piaţa din România, însă în ambele cazuri încă nu avem un răspuns definitiv. Cert e că doi operatori aerieni străini intenţionează să deschidă curse din şi înspre Baia Mare din mai multe oraşe europene”, a spus Dorin Buda.

Directorul Aeroportului Internaţional ” Maramureş” a mai precizat că deschiderea unor rute externe spre Baia Mare va reduce substanţial numărul pasagerilor care aleg ca punct de îmbarcare pentru un zbor extern aeroporturile din Cluj-Napoca, Satu Mare sau Bucureşti.

“Redeschiderea aeroportului nostru cel mai probabil în vara acestui an cred că va însemna şi realocarea ca punct de plecare a unui număr semnificativ de pasageri care acum întrebuinţează aeroportul vecin Satu Mare, Cluj-Napoca sau Bucureşti pentru anumite destinaţii europene”, a precizat Dorin Buda.

Acesta a menţionat că nu are autorizaţia să facă publice numele celor doi posibili operatori aerieni care ar putea alege ca destinaţie aeroportul din Baia Mare. El a adăugat că imediat după redeschiderea aeroportului, compania Tarom îşi va relua cursele pe linia Bucureşti – Baia Mare.

Până la închiderea aeroportului în anul 2015, pentru extinderea pistei, terminalului şi alte facilităţi prevăzute de normativele şi reglementările în domeniul aeronauticii, aeroportul Baia Mare a fost operat zilnic cu două curse pe conexiunea Bucureşti – Baia Mare – Bucureşti de către compania Tarom, iar timp de doi ani, având trei curse săptămânale pe conexiunea Viena – Baia Mare – Viena, de către Austrian Airlines. Temporar au mai operat curse pe Baia Mare compania Blue Air şi alte mici companii charter străine. AGERPRES

09.02.2018
318 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baia Mare
Baia Sprie
Borsa
Cavnic
Dragomiresti
Salistea de Sus
Seini
Sighetu Marmatiei
Somcuta Mare
Targu Lapus
Tautii-Magheraus
Ulmeni
Viseu de Sus


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Maramureş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design