Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Ambasadorul Cehiei la Bucuresti a fost solicitat sa intermedieze relatia dintre ORADEA si Praga in domeniul turismului

Dacian Palladi

Reprezentanţii Primăriei Oradea i-au solicitat ambasadorului Republicii Cehe la Bucureşti, Vladimír Války, intermedierea relaţiei cu Primăria Praga, pentru dezvoltarea relaţiilor în domeniul turismului, a declarat administratorul public al municipiului, Dacian Palladi.

“Primăria orădeană şi-a exprimat interesul pentru avea acces la persoanele cu experienţă de la nivel înalt în ce priveşte accesarea fondurilor europene şi am solicitat un contact cu Primăria Praga pe două domenii, urbanism şi turism. Este cunoscut faptul că ei au avut o rată excepţională de absorbţie a fondurilor europene, iar despre experienţa pragheză în turism cu toţii ştim că e la superlativ”, a declarat Dacian Palladi.

Ambasadorul Republicii Cehe în România, Vladimír Války, a participat pe 22 martie, împreună cu delegaţia sa, în sala mare a Prefecturii Bihor, la o întâlnire cu conducerea Prefecturii, a Primăriei Oradea şi a Consiliului Judeţean Bihor. “Este prima vizită oficială a reprezentanţilor Ambasadei Republicii Cehe în municipiul Oradea, iar prin aceste întâlniri se doreşte dezvoltarea relaţiilor economice şi culturale cu Cehia”, a declarat preşedintele Uniunii Democratice a Slovacilor şi Cehilor din România (UDSCR), deputatul Adrian Miroslav Merka, care i-a însoţit, ca gazdă.

Delegaţia Republicii Cehe care a sosit la Oradea este formată din ambasadorul Republicii Cehe la Bucureşti, Vladimir Války, însoţit de către ataşatul economic al Cehiei la Bucureşti, Milan Peprnik şi consulul general onorific al Republicii Cehe la Timişoara, Ştefan Moţec. AGERPRES

23.03.2018
217 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design