Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  84,00% (63/75)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  91,11% (41/45)
4.  Gherla
  94,12% (16/17)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  61,11% (11/18)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  42,86% (3/7)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
Cum a salvat administratia Hava averea lui Sabau, primita in dar de la Hava Se ia un oraș de provincie, pe care providența austro-ungară l-a dotat cu o cetate. Să-i zicem Alba Iulia. Se ia un om care e de vreo douăzeci și ceva de ani primar. Să-i zicem Mircea Hava. Se iau mai apoi niște fonduri, pe care providența nemțească a Uniunii Europene le-a pus la dispoziția românașului prin POR, în sumă de vreo sută de milioane de euroi. Cu banii ăștia se renovează Cetatea. Mă rog, se reconstruiește, se renovează, se reabilitează, se restaurează, că nu-i clar ce s-a întîmplat. (09.09.2016)
Numai 9% din bugetari au studii in administratie publica. Mai multi sefi decat executanti Administraţia publică românească este mare doar pe hârtie, fiindcă din cei 1,2 milioane de bugetari, numai puţin peste o sută de mii asigură efectiv serviciul public. Deşi reprezintă un sfert din populaţia activă a ţării, un procent considerabil dintre bugetari, 77%, sunt funcţionari cu statut special, demnitari şi înalţi funcţionari. În România avem 4.361 de autorităţi şi instituţii publice, în care funcţionari publici sunt aproximativ 60% femei, arată o analiză Mediafax. (22.08.2016)
In premiera, analiza juridica a sentintei prin care presedintele Judecatoriei RAMNICU VALCEA, Bogdan Mateescu, nu i-a permis lui Mircia Gutau sa isi preia mandatul de primar. Gutau mai are o sansa la Tribunal - DOCUMENT
Documente:
invalidare-primar (04 iul 2016) PDF, 133K
Mircea Gutau afla miercuri, 6 iulie 2016, daca isi va putea prelua functia de primar, unde a fost ales de 45% dintre cetatenii cu drept de vot din municipiul Ramnicu Valcea. Sectia a II-a civila a Tribunalului Valcea urmeaza sa judece contestatia formulata de Miricia Gutau impotriva incheierii civile nr. 3114 pronuntata de presedintele Judecatoriei Ramnicu Valcea, judecatorul Bogdan Mateescu, in data de 22 iunie 2016. (04.07.2016)
Peste doua milioane de persoane in plus pe listele electorale Două demonstraţii cu date oficiale confirmă că listele electorale permanente sunt serios umflate. Pe cine avantajează cei 2 milioane de alegători în plus. Conform datelor oficiale prezentate de AEP (Autoritatea Electorală Permanentă), la data de 5 mai a.c., pe listele permanente se aflau 18.274.891 de alegători. Acest număr este mai mult decât suspect. (26.05.2016)
Ce sume au avut in pix primarii resedintelor de judete si cei ai Bucurestiului in ultimii patru ani Aproape 48,9 miliarde de lei au totalizat veniturile la bugetele primăriilor de reședințe de județ în perioada 2012 - 2015. Dacă adăugăm și veniturile primăriilor Bucureștiului (reședința județului Ilfov), suma ajunge la 78,8 miliarde lei (veniturile cumulate ale celor șapte primării din capitală din perioada 2012 - 2015 au fost de 29,8 miliarde lei). (24.05.2016)
SONDAJ PRE-ELECTORAL CLUJ: Boc ar lua 67 la suta, Alexa 16,8, ceilalti nu conteaza. Postacii primarului, furibunzi pe Facebook Potrivit sondajului, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, primarul in functie, Emil Boc ar cistiga cu 67,08% in fata lui Liviu Alexa, care ar stringe 16,81% din voturi. De remarcat faptul ca viceprimarul UDMR, Anna Horvath, si candidatul sprijinit de PSD si ALDE, Octavian Buzoianu, abia reusesc sa urce peste 5 procente! Restul candidatilor realizeaza doar scoruri nesemnificative. (20.04.2016)
Primarii "penali" candideaza fara griji pentru un nou mandat. Nici DNA-ul nu-i mai sperie În ciuda problemelor penale şi a dosarelor făcute de procurori, mulţi dintre foştii sau actualii primari vor candida în iunie pentru un nou mandat. Doar ieri şi-au anunţat candidatura edilul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie şi primăriţa Craiovei, Olguţa Vasilescu, abia scăpată de arestul la domiciliu. Alt nume cu greutate este cel al fostului edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care se pregăteşte să candideze independent. În ciuda anchetelor, legea e permisivă. Până la o condamnare definitivă, nimic nu îi opreşte să candideze. (08.04.2016)
Studiu de caz: De ce se muta un bucurestean la Cluj Am ales Clujul, pentru că există aici o firmă care se află în competiție directă a celei pentru care am lucrat până de curând. Astfel, voi aborda aici proiecte foarte asemănătoare cu ceea ce făceam înainte și îmi pot păstra experiența acumulată. Tocmai faptul că nu am vrut să îmi pierd aproape șapte ani de cunoștințe adunate în domeniul acesta a făcut să aleg Clujul în defavoarea altor orașe din Transilvania, ca Sibiul sau Brașovul, unde e adevărat că aș fi găsit de lucru, dar ar fi trebuit să mă abat, mai mult sau mai puțin, de la calea de până acum. (16.03.2016)
VASILE ERNU / Critic Atrac: Dreptul la educatie sau ce semnaleaza cazul de la Liceul Vianu Sistemul public de educaţie din România are probleme multe şi complicate, însă a-l distruge înseamnă să ne dinamităm viitorul nostru, al copiilor noştri, precum şi viitorul acestei ţări şi societăţi în care trăim. Nu trebuie să-l distrugem, ci trebuie să încercăm să-l refacem. Chiar vrem să revenim la perioada interbelică în care jumătate din populaţia acestei ţări era analfabetă şi carne de tun pentru că accesul la educaţie era apanajul doar al unei părţi a populaţiei? Oare de ce abandonul educației a atins cote alarmante? Oare de ce copiii din mediul rural, spaţiul tradiţional care oferă forţa „resurselor umane” ale acestei ţări, mai ajung la studii superioare în proporţie de doar cîteva procente? Credeţi că acest lucru nu va afecta viitorul ţării? Oare chiar vrem ca educaţia să devină un lux şi un privilegiu? (10.02.2016)
Inca un bambilici cu Curtea de Conturi Nu avem o statistica cu procesele pierdute de Curtea de Conturi si ne intrebam pe buna dreptate de ce. Nu stim nici cit la suta din sumele acelea "ilegale" cheltuite de primarii au fost cu adevarat ilegale. Nu stim nici ce sume s-au recuperat sau daca s-au recuperat vreodata. Cu siguranta stim doar ca sume serioase se cheltuie din banul public, an de an, deceniu dupa deceniu, pentru ca unii sa formuleze niste acuze, altii sa le conteste, altii sa le judece. Totul se face pe banii cetateanului. (09.02.2016)
<<   <   pagina 2 din 12   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design