Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
Evolutia retelei de autostrazi in Romania din 1973 si pana in prezent. Cati kilometri de autostrada s-au realizat pana acum in fiecare an si ce risc exista pentru anul 2014 In total, in acest moment, Romania dispune de circa 546 km de autostrazi, mare parte dintre acestia fiind inaugurati dupa anul 2004, la peste 30 de ani de la primii kilometri de autostrada realizati. In prezent, in Romania, exista 7 tronsoane de autostrada pe care se lucreaza - 4 loturi pe Orastie - Sibiu (82 km), lotul 1 din Lugoj - Deva (27,4 km), lotul 2 din Nadlac - Arad (38,8 km) si 6,5 km din A3 Bucuresti Moara Vlasiei (portiunea Bucuresti - Centura) - si, potrivit informatiilor transmise de CNADNR la solicitarea HotNews.ro, aproape toate au termen de finalizare anul acesta. (03.06.2013)
Bone si babysitter pentru toti copiii, cu bani de la Primarie In curand, toti copiii indiferent de statutul social al familiilor din care acestia provin ar putea beneficia de serviciile unor bone, datorita unui proiect de lege ce va fi initiat pana la sfarsitul lunii. Proiectul legislativ vrea sa reglementeze meseriile de bone si babysitter, care, potrivit specialistilor, sunt diferite. Potrivit ultimelor cifre date publicitatii de deputatul Tamara Ciofu, initiatorul legii, 150.000 de copii nu au locuri in gradinite in acest moment. Acestia ar putea primi, potrivit proiectului de lege, bone sau babysitters a caror indemnizatie ar urma sa fie platita partial din bugetul administratiilor locale si partial de familie, in functie de venitul lunar al parintilor. (30.05.2013)
Reabilitarea termica in BUCURESTI. Cati bani a consumat acest program si ce probleme tehnice au aparut In campania electorala de la locale, majoritatea candidatilor la functia de primar de sector in Bucuresti au promis ca vor reabilita toate blocurile de pe raza administrativa a sectorului. In 2013, cei care au castigat functia de primar au alocat fonduri substantiale din bugetul local pentru aceasta activitate - peste 100 de milioane de euro, la care se adauga banii luati din credite interne/externe in ultimii ani - 336 milioane euro. In total - aproape jumatate de miliard de euro. (05.05.2013)
Ministrul Sova: "Contractul cu Bechtel va disparea fie de comun acord, fie ca se reziliaza. Ne vom concentra pe tronsonul Gilau-Bors" Negocierile care au loc in prezent intre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si Bechtel in legatura cu incetarea contractului pentru Autostrada Transilvania au termen de finalizare data de 30 aprilie, a declarat Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine. (19.03.2013)
In teza sa de doctorat in sociologie, OLGUTA VASILESCU a plagiat masiv din Vilfredo Pareto; Plus o reactie de la primarul CRAIOVEI, care ameninta cu procesul Intre plagiatele care au facut deliciul opiniei publice in ultimii ani, cel al Olgutei Vasilescu, noul primar al Craiovei, este, fara indoiala, cel mai spectaculos si, in acelasi timp, cel mai penibil. Asa cum veti vedea in serialul publicat de Cotidianul, ea a copiat, pur si simplu, pasaje intregi din "Tratatul..." lui Vilfredo Pareto, considerat ideologul lui Mussolini! (28.01.2013)
BISERICA ORTODOXA vrea sa elimine concurenta CIMITIRELOR PRIVATE care ”nu au nimic sacru in ele si sunt doar o sursa de bani” Lipsa locurilor de veci în cimitirele publice reprezinta o mare problema pentru multi romani. In acest context, in ultimii ani au aparut o serie de cimitire private. Totusi, cine alege sa fie inmormantat intr-un cimitir privat ar putea sa fie privat de oficierea serviciului religios, deoarece biserica considera ilegale astfel de cimitire. O astfel de situatie se intampla la Botosani. Dar situatia nu difera nici in alte parti. Proprietarii de cimitire private se plang, la randul lor, ca Patrarhia vrea sa puna monopol pe cimitire. (25.01.2013)
Blocurile ANL, prost facute: probleme la rezistenta si la instalatii. Cine castiga din reparatii, cine raspunde? In ultimele luni, Agentia Nationala pentru Locuinte a alocat aproximativ jumatate de milion de euro pentru a remedia problemele aparute la blocuri construite in ultimii trei ani. In unele cazuri este vorba despre probleme la rezistenta imobilului sau la instalatiile electrice la blocuri deja finalizate. Oficialii ANL spun doar ca pot sa apara anumite situatii care sa necesite completarea sau modificarea anumitor parti din documentatia tehnica. Probleme au aparut la locuintele ANL din Fagaras (Brasov), Falticeni (Suceava), Alba Iulia (Alba), Valea lui Mihai (Bihor), Slatina (Olt), Farcasa (Maramures), Gugesti (Vrancea) (22.01.2013)
Pentru ca referendumul RMGC a fost un esec, 35 de primari din ALBA au semnat un Memoriu privind reluarea mineritului - "IN SPECIAL LA ROSIA MONTANA", dovedind ca nu dau doi bani pe opinia locuitorilor Disperarea sustinatorilor proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana a ajuns la cote paroxistice. Despre motivele acestui haos s-a mai scris: in principal lipsa autorizatiilor legale necesare pentru a porni proiectul, esecul istoric inregistrat la referendumul organizat pe 9 decembrie 2012, contextul international nefavorabil pornirii de noi proiecte miniere de exploatare a aurului (implicit, sanse minime de a obtine finantare). Reprezentantii companiei si sustinatorii lor interesati nu vor renunta pana nu-si vor epuiza toate gloantele. Chiar cu riscul de a cadea in penibil. Cum se intampla cu memoriul adresat presedintelui Romaniei, Guvernului si Parlamentului, semnat de 35 de primari ai localitatilor din Muntii Apuseni si asumat de 19 consilieri judeteni din Alba. (07.01.2013)
Scheletele din dulapurile Primariei BRASOV O serie de cheltuieli aberante, decontarea unor lucrari neefectuate, erori de facturare, totalizand zeci de milioane de euro si alte sute de mii de lei. Altfel spus, Primaria condusa de George Scripcaru a inregistrat deficiente uriase in gestionarea banului public, si asta, potrivit raportului Curtii de Conturi. (03.01.2013)
Actualizarea PUG-urilor. Guvernul a extins termenul de valabilitate, desi 42 la suta, la nivelul tarii, sunt mai vechi de 10 ani Termenul de valabilitate a planurilor de urbanism general a fost extins de la doi ani la trei ani, printr-o ordonanta de urgenta aprobata, miercuri, de Guvern. In document se arata ca Ministerul Dezvoltarii Regionale a constatat ca 42% dintre unitatile administrativ teritoriale au in continuare planurile de urbanism general mai vechi de 10 ani. (13.12.2012)
<<   <   pagina 12 din 14   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design