Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
BISERICA ORTODOXA vrea sa elimine concurenta CIMITIRELOR PRIVATE care ”nu au nimic sacru in ele si sunt doar o sursa de bani” Lipsa locurilor de veci în cimitirele publice reprezinta o mare problema pentru multi romani. In acest context, in ultimii ani au aparut o serie de cimitire private. Totusi, cine alege sa fie inmormantat intr-un cimitir privat ar putea sa fie privat de oficierea serviciului religios, deoarece biserica considera ilegale astfel de cimitire. O astfel de situatie se intampla la Botosani. Dar situatia nu difera nici in alte parti. Proprietarii de cimitire private se plang, la randul lor, ca Patrarhia vrea sa puna monopol pe cimitire. (25.01.2013)
Blocurile ANL, prost facute: probleme la rezistenta si la instalatii. Cine castiga din reparatii, cine raspunde? In ultimele luni, Agentia Nationala pentru Locuinte a alocat aproximativ jumatate de milion de euro pentru a remedia problemele aparute la blocuri construite in ultimii trei ani. In unele cazuri este vorba despre probleme la rezistenta imobilului sau la instalatiile electrice la blocuri deja finalizate. Oficialii ANL spun doar ca pot sa apara anumite situatii care sa necesite completarea sau modificarea anumitor parti din documentatia tehnica. Probleme au aparut la locuintele ANL din Fagaras (Brasov), Falticeni (Suceava), Alba Iulia (Alba), Valea lui Mihai (Bihor), Slatina (Olt), Farcasa (Maramures), Gugesti (Vrancea) (22.01.2013)
Pentru ca referendumul RMGC a fost un esec, 35 de primari din ALBA au semnat un Memoriu privind reluarea mineritului - "IN SPECIAL LA ROSIA MONTANA", dovedind ca nu dau doi bani pe opinia locuitorilor Disperarea sustinatorilor proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana a ajuns la cote paroxistice. Despre motivele acestui haos s-a mai scris: in principal lipsa autorizatiilor legale necesare pentru a porni proiectul, esecul istoric inregistrat la referendumul organizat pe 9 decembrie 2012, contextul international nefavorabil pornirii de noi proiecte miniere de exploatare a aurului (implicit, sanse minime de a obtine finantare). Reprezentantii companiei si sustinatorii lor interesati nu vor renunta pana nu-si vor epuiza toate gloantele. Chiar cu riscul de a cadea in penibil. Cum se intampla cu memoriul adresat presedintelui Romaniei, Guvernului si Parlamentului, semnat de 35 de primari ai localitatilor din Muntii Apuseni si asumat de 19 consilieri judeteni din Alba. (07.01.2013)
Scheletele din dulapurile Primariei BRASOV O serie de cheltuieli aberante, decontarea unor lucrari neefectuate, erori de facturare, totalizand zeci de milioane de euro si alte sute de mii de lei. Altfel spus, Primaria condusa de George Scripcaru a inregistrat deficiente uriase in gestionarea banului public, si asta, potrivit raportului Curtii de Conturi. (03.01.2013)
Actualizarea PUG-urilor. Guvernul a extins termenul de valabilitate, desi 42 la suta, la nivelul tarii, sunt mai vechi de 10 ani Termenul de valabilitate a planurilor de urbanism general a fost extins de la doi ani la trei ani, printr-o ordonanta de urgenta aprobata, miercuri, de Guvern. In document se arata ca Ministerul Dezvoltarii Regionale a constatat ca 42% dintre unitatile administrativ teritoriale au in continuare planurile de urbanism general mai vechi de 10 ani. (13.12.2012)
Pe ce au cheltuit primariile din BUCURESTI banii in anul 2012. O cincime din bugete s-au dus pe spatii verzi si salubrizare. 83 de milioane de lei pentru biserici Primaria Capitalei si primariile de sector (mai putin Primaria sectorului 5 despre care nu detinem date) au avut in 2012 bugete ce totalizeaza aproximativ 8 miliarde de lei. Doar primaria Capitalei a avut un buget de circa 4 miliarde lei. Majoritatea administratiilor locale au avut incasari mai mici decat au prevazut la inceputul anului, fiind nevoite sa faca rectificari negative. Ca si pondere, intretinerea spatiilor verzi si salubrizarea reprezinta cam 20% din bugetele locale. In total, tot orasul, pentru intretinerea spatiilor verzi s-au dat 670 milioane lei. Administratiile locale au cotizat si la biserici - 83 milioane lei. (12.12.2012)
Cum va arata reteaua de autostrazi peste cateva zeci de ani Romania va fi brazdata de autostrazi si drumuri expres de la vest la est si de la nord la sud, sase poduri vor traversa Dunarea la granita cu Bulgaria, iar pe calea ferata dintre Nadlac si Constanta se va circula cu viteze de peste 250 de kilometri pe ora, potrivit primei variante de lucru a Masterplanului General de Transport, publicata pe site-ul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport (AMPOST). (31.10.2012)
Consiliul Civic Local CLUJ: Reglementarile urbanistice propuse de noul Plan Urbanistic General (PUG) lasa loc speculei din partea investitorilor Reglementarile urbanistice propuse de noul Plan Urbanistic General (PUG) pot lasa loc de interpretari si lasa loc speculei din partea investitorilor, in detrimentul cetatenilor si a cresterii calitatii vietii acestora. Exista in continuare zone unde regulamentul propus permite amplasarea de constructii, chiar daca drumurile de acces sunt subdimensionate, propune contructii industriale in zone de case sau locuinte pe teritorii unde in prezent se dau avize pentru activitati de productie. (22.10.2012)
Parlamentarii sunt tentati sa modifice Legea Urbanismului si sa deblocheze derogarile; ONG-urile vorbesc despre dezastrul urbanistic - VEZI si Raportul asupra PROIECTULUI DE LEGE
Documente:
Rraport-asupra-proiectului-lege a Urbanismului (25 sep 2012) DOC, 706K
Camera Deputatilor, prin Comisia de Administratie Publica si Amenajarea Teritoriului intentioneaza sa modifice Legea Urbanismului, iar principala tinta pare revenirea la derogarile de la Planul Urbanistic General (PUG) prin Planuri Urbanistice Zonale (PUZ) realizate de investitori privati in baza unui aviz emis de arhitectul sef si primar. O posibilitate a reintoarcerii haosului urbanistic din anii de boom din imobiliare. (25.09.2012)
Harta depopularii Romaniei intre 2002 si 2012. Cata populatie au pierdut primele 100 de orase In ultimii noua ani populatia celor mai mari 100 de localitati din Romania a scazut cu circa 16%, de la 9,6 milioane de persoane in 2002 pana la 8,1 milioane de locuitori in 2011, potrivit datelor centralizate de ZF pe baza recensamanturilor efectuate de Institutul National de Statistica (INS). (31.08.2012)
<<   <   pagina 12 din 14   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design