Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,53% (130/152)
2.  Piatra Neamt
  66,67% (28/42)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (12/18)
4.  Timisoara
  30,56% (11/36)
5.  Gherla
  100,00% (10/10)
6.  Targu - Jiu
  80,00% (4/5)
7.  Oradea
  60,00% (3/5)
8.  Voluntari
  75,00% (3/4)
9.  Hunedoara
  100,00% (3/3)
10.  Bistrita
  33,33% (1/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
PESA vs. IMPERIO: Cat de putin valoreaza la Cluj interesul national si spiritul romanesc? Reprezentantii primariilor si regiilor de transport in comun din toata Romania au fost invitati la Cluj, acolo unde regia locala de transport din subordinea Primariei Cluj a facut apologia tramvaiului polonez pe care l-a cumparat deunazi, in urma unei licitatii cu cantec. Scopul actiunii doar pentru cei naivi nu este evident: sa promoveze pe aeasta cale produsul polonez, aflat in competitie pe piata romaneasca cu alti fabricanti de tramvaie. Asta in timp ce Romania are, la Arad si Bucuresti, fabrici performante de tramvaie de top in Europa, si care produc tramvaiul cu cel mai scazut consum de energie electrica! (30.08.2012)
VIDEO - Ce falsuri au facut primarii anterior referendumului? Cine sunt primarii "infractori" si care primari nu sunt "puscariabili"; Abia 40% din listele electorale sunt actualizate de AEP in 2011. In 2012, situatia e deja alta! Discursul presedintelui suspendat Traian Basescu aduce in discutie o chestiune cel putin bizara. Basescu i-a amenintat pe primari ca aducerea la zi a listelor elecorale ar putea scoate la iveala faptul ca acestea au fost falsificate! Iar cei care le-au falsificat, ar fi exact primarii! Ca sa-l citam pe presedinte, actualizarea listelor ar insemna ca primarii sa devina "infractori". (04.08.2012)
Rezultatele finale ale alegerilor locale. PSD si PNL au impreuna 1.964 dintre cele 3.180 de primarii PSD si PNL au impreuna (ca USL si candidaturi separate) 1.964 dintre cele 3.180 de posturi de primar la nivel national, conform rezultatelor finale ale alegerilor locale prezentate de Biroul Electoral Central. PDL are 498 de mandate. USL a castigat 1.322 de primarii, PDL (si diversele aliante ale partidului) 498 de mandate. (17.06.2012)
S-a spulberat un mit politic: Mircia Muntean Mircia Muntean l-a urat atat de tare pe Mircea Molot, incat a decis sa-l infrunte, inscriindu-se in cursa electorala pentru sefia Consiliului Judetean. Din pacate, orbit de ura, Muntean s-a purtat ca un saltimbanc pe parcursul intregii campanii. A facut greseala dupa greseala, fiind si foarte prost sfatuit. A fost infrant, iar cel care "i-a rupt capul" se numeste Mircea Molot. (14.06.2012)
POLEMICA. Alegeri locale Cluj: Societatea civila activa si implicarea politica & Despre implicare. Aproape politica Mihai Gotiu intr-un articol pe VoxPublica, preluat si pe ClujulCivic, pune o intrebare de bun simt. De ce societatea civila activa nu il sustine pe Peter Eckstein-Kovacs deschis si pana la capat, in mod public? Raspunsul dat este acela ca Eckstein se afla intr-un sistem politic. Iar societatea civila isi revendica puterea (pana la urma politica), deci nu poate sprijini decat un ne-implicat politic. In situatia data, totul se rezuma insa la "votul strategic". (05.06.2012)
Primariile din Bucuresti au accesat in 2011 doar 40 mil. euro fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional. Totalul disponibil era de 370 milioane euro Primariile din Bucuresti au accesat in 2011 circa 40 milioane de euro din fonduri europene, prin Programul Operational Regional, program care se adreseaza in special autoritatilor locale. Potrivit datelor furnizate de Ministerul Dezvoltarii, la solicitarea HotNews.ro, doar pe POR se puteau accesa 370 milioane de euro. (18.04.2012)
Democratie cu aprobare! La ce duce modificarea Legii privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice
Documente:
Lege adunari publice (20 sep 2011) PDF, 195K
Administratia publica este pe punctual de a rasufla usurata. Ministerul Administratiei si Internelor pregateste un proiect de Lege prin care adunarile publice (cunoscute sub forma de: miting, protest, flash mob, revolta, rascoala, revolutie, si, poate, chiar razboi civil) sa devina un lux cu aprobare de la Autoritate. Extrem de savuroasa ramane prevederea care exonereaza sau limiteaza manifestarile religioase si pe acelea promotionale de la declararea lor prealabila. Ramane sa ne constituim o biserica a democratiei, astfel sa putem manifesta asa cum Constitutia prevede: liberi! (20.09.2011)
"Valorile" Capitalei: Diametrala Nord-Sud, o cale sinuoasa, un proces complicat, triumful solutiilor alternative Intr-o societate democratica, bazata pe un sistem axiologic responsabil cu si fata de trecutul ei, sfera notiunii de patrimoniu constituie fundamentul principiilor si practicilor de dezvoltare urbana. Curentul actual este de vehiculare a notiunii de durabil. Toate trebuie sa se gandeasca, decida si sa se faca in termen de sustenabilitate. Conceptul de dezvoltare durabila nu este limitat insa la caracterul perisabil ori limitat al resurselor. In societatea noastra, lucrurile stau altfel. Sa vedem insa cit de "altfel"! (18.08.2011)
Trans Bus SA contra maxi taxi – Cum a clonat municipalitatea transportul public din Buzau Obscure interese financiare tin societatea de transport public local - Trans Bus SA - departe de zona in care ar putea oferi servicii de calitate. Multa lume se plange de aceste servicii, si la fel de multi avertizeaza ca societatile municipalitatii au fost si au ramas doar niste vaci de muls pentru politicieni. In analiza de fata accentele cad pe seria neregulilor constatate si nerezolvate de Primarie, nu tocmai fara un interes, dupa cum se afirma in presa locala, centrala, pe bloguri sau pe forumuri. De altminteri pe site-ul oficial al Primariei Buzau nu se regaseste nici o informatie despre Trans Bus SA, figurand in schimb graficele de circulatie ale vehiculelor maxi-taxi, adica exact concurenta firmei care capuseaza transport public! (08.08.2011)
Bucuresti: Comunicarea consilii - cetateni, intre mimarea dialogului si "omnipotenta" politicului Relatia cetatean – consilier local este una de reprezentare. In acest context cei doi sunt, pe parcurul unui mandat de 4 ani, intr-o relatie contractuala descrisa astfel: cetateanul are datoria de a vota si dreptul la o buna si justa administrare a orasului, iar consilierul are dreptul de a candida pentru aceasta functie si obligatia de a fi 4 ani angajat in slujba cetateanului. (17.07.2011)
<<   <   pagina 13 din 14   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(26 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(8 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design