Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
Primariile din Bucuresti au accesat in 2011 doar 40 mil. euro fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional. Totalul disponibil era de 370 milioane euro Primariile din Bucuresti au accesat in 2011 circa 40 milioane de euro din fonduri europene, prin Programul Operational Regional, program care se adreseaza in special autoritatilor locale. Potrivit datelor furnizate de Ministerul Dezvoltarii, la solicitarea HotNews.ro, doar pe POR se puteau accesa 370 milioane de euro. (18.04.2012)
Democratie cu aprobare! La ce duce modificarea Legii privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice
Documente:
Lege adunari publice (20 sep 2011) PDF, 195K
Administratia publica este pe punctual de a rasufla usurata. Ministerul Administratiei si Internelor pregateste un proiect de Lege prin care adunarile publice (cunoscute sub forma de: miting, protest, flash mob, revolta, rascoala, revolutie, si, poate, chiar razboi civil) sa devina un lux cu aprobare de la Autoritate. Extrem de savuroasa ramane prevederea care exonereaza sau limiteaza manifestarile religioase si pe acelea promotionale de la declararea lor prealabila. Ramane sa ne constituim o biserica a democratiei, astfel sa putem manifesta asa cum Constitutia prevede: liberi! (20.09.2011)
"Valorile" Capitalei: Diametrala Nord-Sud, o cale sinuoasa, un proces complicat, triumful solutiilor alternative Intr-o societate democratica, bazata pe un sistem axiologic responsabil cu si fata de trecutul ei, sfera notiunii de patrimoniu constituie fundamentul principiilor si practicilor de dezvoltare urbana. Curentul actual este de vehiculare a notiunii de durabil. Toate trebuie sa se gandeasca, decida si sa se faca in termen de sustenabilitate. Conceptul de dezvoltare durabila nu este limitat insa la caracterul perisabil ori limitat al resurselor. In societatea noastra, lucrurile stau altfel. Sa vedem insa cit de "altfel"! (18.08.2011)
Trans Bus SA contra maxi taxi – Cum a clonat municipalitatea transportul public din Buzau Obscure interese financiare tin societatea de transport public local - Trans Bus SA - departe de zona in care ar putea oferi servicii de calitate. Multa lume se plange de aceste servicii, si la fel de multi avertizeaza ca societatile municipalitatii au fost si au ramas doar niste vaci de muls pentru politicieni. In analiza de fata accentele cad pe seria neregulilor constatate si nerezolvate de Primarie, nu tocmai fara un interes, dupa cum se afirma in presa locala, centrala, pe bloguri sau pe forumuri. De altminteri pe site-ul oficial al Primariei Buzau nu se regaseste nici o informatie despre Trans Bus SA, figurand in schimb graficele de circulatie ale vehiculelor maxi-taxi, adica exact concurenta firmei care capuseaza transport public! (08.08.2011)
Bucuresti: Comunicarea consilii - cetateni, intre mimarea dialogului si "omnipotenta" politicului Relatia cetatean – consilier local este una de reprezentare. In acest context cei doi sunt, pe parcurul unui mandat de 4 ani, intr-o relatie contractuala descrisa astfel: cetateanul are datoria de a vota si dreptul la o buna si justa administrare a orasului, iar consilierul are dreptul de a candida pentru aceasta functie si obligatia de a fi 4 ani angajat in slujba cetateanului. (17.07.2011)
De la Oprescu la Baukultur. O "strapungere” a chestiunilor privind proiectele de infrastructura ale Capitalei La trei ani de mandat, si dincolo de aspectele pozitive, ceea ce societatea civila ii poate reprosa sincer primarului general Oprescu este lipsa consultarii publice, dar si lipsa consultarii unor specialisti in dezvoltare durabila. O analiza a celor trei ani insumeaza fortari ale legii, procese cu ONG-urile, evacuarea a peste o mie de persoane, demolari, grobianism in constructii, poluare. (29.06.2011)
Reorganizarea administrativ-teritoriala: cum vor arata cele opt noi judete Guvernul Boc isi va angaja raspunderea in fata Parlamentului pe actul normativ care vizeaza reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei in opt judete, dupa cum a anuntat, vineri, secretarul general al PDL, Ioan Oltean. Totodata, Oltean a precizat si care vor fi cele 8 capitale ale noilor judete. HotNews.ro a realizat o serie de harti detaliate cu noua impartire administrativ-teritoriala a Romaniei dupa care s-ar putea derula alegerile locale din 2012. (20.06.2011)
<<   <   pagina 14 din 14   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design