Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Antal Arpad: E obraznicie sa maresti salariile si apoi sa spui ca nu iti ajung banii

Primarul Antal Arpad

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR) a catalogat drept “obrăznicie” faptul că omologii săi din ţară se plâng că nu le ajung banii pentru plata salariilor după ce au mărit veniturile angajaţilor în urmă cu câteva luni. Antal Arpad a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că aceşti primari dau dovadă de “ipocrizie” şi că îşi bat joc de “ideea de autonomie locală”.

Nu pot să vă spun dacă salariile angajaţilor Primăriei Sfântu Gheorghe vor creşte anul viitor, pentru că încă facem analize pe bugetul anului 2018, (…) dar un lucru este sigur – dacă un primar astăzi se plânge că nu poate să plătească salariile angajaţilor este problema lui şi nu a Guvernului. Adică mi se pare chiar o obrăznicie – am citit undeva că nu ştiu câţi primari se plâng Guvernului că nu pot plăti salariile. 

Păi, în momentul în care consiliul tău local a votat care să fie cuantumul salariilor pentru angajaţi, tu aveai obligaţia să te încadrezi în buget. Adică, dacă nu te-ai încadrat, adică dacă vrei să dai salarii mari, dar nu ai venituri, atunci să nu te plângi (…) Chiar mi se pare că ne batem joc de ideea de autonomie locală. 

Până acum ne-am plâns că nu suntem lăsaţi să decidem, iar când decidem suntem populişti, pentru că aceasta este problema, suntem populişti şi dăm salarii foarte mari, iar în octombrie sau noiembrie spunem că nu mai avem bani. Păi, tu ai decis aşa, de ce nu ai calculat în aşa fel încât să te încadrezi în buget. Adică chiar există multă ipocrizie în toate aceste discuţii, a afirmat Antal Arpad. AGERPRES

10.11.2017
54 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design