Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Aproape 200 de propuneri pentru brandul municipiului ORADEA

Primaria Oradea

Primăria Oradea a primit aproape 200 de propuneri pentru brandul municipiului care va fi stabili în cadrul unui concurs al cărui premiu este de 47.000 de lei, termenul de evaluare a acestora fiind prelungit până după Sărbătorile de Paşte.

“Cele 184 de propuneri de brand au venit din toată ţara. Din Oradea, din judeţ, de la Timişoara, Cluj, Bucureşti şi multe alte oraşe. Potrivit regulamentului de concurs, în condiţiile unui număr mare de propuneri, putem prelungi perioada de evaluare cu 15 zile”, a declarat directorul Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR), Mihai Jurcă.

Concursul lansat de APTOR s-a încheiat pe 11 martie şi, aşa cum s-a anunţat iniţial, juriul avea la dispoziţie 15 zile lucrătoare să analizeze ofertele depuse, începând cu data de 12 martie, până în data de 30 martie, însă primăria a anunţat vineri prelungirea termenului cu alte 15 zile.

“Dacă vom reuşi să deliberăm mai repede, vom ieşi în presă pentru a anunţa rezultatul acestui concurs organizat pentru identificarea însemnului grafic care reprezintă cel mai bine valorile oraşului Oradea”, a mai spus Jurcă.

Concursul a fost lansat la începutul lunii februarie de APTOR, premiul acestuia fiind de 47.000 de lei brut. Directorul APTOR, Mihai Jurcă, a precizat anterior într-o conferinţă de presă că, după finalizarea acestui proces, logo-ul va fi implementat într-un manual de brand şi într-un plan de marketing. AGERPRES

02.04.2018
3238 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Alesd
Beius
Bratca
Marghita
Nucet
Oradea
Sacuieni
Salonta
Stei
Valea lui Mihai
Vascau


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bihor pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bihor

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design