Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Petrosani
  0,00% (0/1)
3.  Iasi
  0,00% (0/1)
4.  Timisoara
  0,00% (0/1)
5.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Arena sportiva din SFANTU GHEORGHE a fost finalizata si va fi inaugurata luna viitoare

Primarul Antal Arpad

Lucrările la arena sportivă din Sfântu Gheorghe, începute în 2014 de Compania Naţională de Investiţii (CNI), au fost finalizate iar inaugurarea oficială a acestui obiectiv va avea loc luna viitoare, a declarat primarul municipiului, Antal Arpad. Potrivit acestuia, arena va putea fi folosită atât pentru competiţii sportive, cât şi pentru diverse întruniri şi evenimente culturale şi artistice.

Antal Arpad a mai spus că în vecinătatea arenei vor fi amenajate mai multe terenuri de fotbal şi un patinoar artificial pentru competiţii de hochei, care vor fi realizate cu fonduri din Ungaria. 

“Această arenă sportivă a fost finanţată de Compania Naţională de Investiţii în proporţie de peste 80% şi cofinanţată de Primăria municipiului Sfântu Gheorghe. Cele două investiţii care se vor realiza în stânga şi în dreapta acesteia vor fi finanţate de Guvernul maghiar şi eu cred că acesta este un model pe care vrem să îl folosim şi în continuare, în sensul în care noi, fiind cetăţeni români de naţionalitate maghiară în această zonă a Transilvaniei, vrem să beneficiem de atenţia atât a Bucureştiului, cât şi a Budapestei. (…) 

Această arenă este una multifuncţională. Nu a fost construită doar pentru sport, ci şi pentru sfera business şi pentru cultură. Spre exemplu, la începutul lunii septembrie, Opera Maghiară de Stat din Ungaria va avea aici două concerte şi dorim să avem cât mai multe evenimente culturale, de afaceri şi sportive”, a afirmat primarul Antal Arpad.

Arena sportivă, aflată la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, are o capacitate maximă de 3.000 de locuri în tribune, circa 450 de locuri de parcare pentru autoturisme şi autocare, precum şi patru terenuri de tenis.

Valoarea investiţiei s-a cifrat la peste 19 milioane de euro, banii fiind alocaţi din bugetul de stat prin Compania Naţională de Investiţii. AGERPRES

16.06.2017
2032 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baraolt
Covasna
Intorsura Buzaului
Sfantu Gheorghe
Targu Secuiesc


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Covasna pentru ziua de azi.


 
Informatii din Covasna

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design