Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

La BACAU incepe numaratoarea cainilor fara stapan


Echipe mixte formate din specialisti ai Directiei Sanitare Veterinare (DSV), Serviciului specializat din cadrul Primariei Bacau si Inspectoratul de Politie Judetean au demarat o campanie de evaluare, informare si dispunere de masuri legale in privinta cainilor care se adapostesc si circula liber pe domeniul public al municipiului. 

Rolul acestei campanii este, in principal, de informare si constientizare a detinatorilor de caini, proprietarilor si persoanelor juridice de drept public sau de drept privat, care cresc sau adapostesc provizoriu caini, cu privire la respectarea legislatiei sanitare veterinare si a responsabilitatilor ce le revin pentru asigurarea protectiei si bunastarii patrupedelor. 

Nu in ultimul rand, se are in vedere si asigurarea sanatatii publice si sigurantei locuitorilor orasului Bacau. 

"Demersul institutiilor amintite isi propune, de asemenea, in functie de situatia din teren, sa clarifice daca acesti caini sunt fara stapan sau daca au un proprietar. In plus, patrupedele cu stapan, identificate cu ajutorul Serviciului de Gestionare a Cainilor fara stapan din cadrul Primariei Bacau vor fi inapoiati proprietarilor, informandu-i asupra obligatiilor legale ce le revin in ce priveste detinerea lor", a spus dr. Florin Balta, purtatorul de cuvant al DSV Bacau.

Cainii de pe domeniul public care nu sunt revendicati de persoane fizice sau de persoane juridice vor fi cazati in adapostul Primariei, de unde vor putea fi adoptati. Evenimentul

14.12.2017
265 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bacau
Buhusi
Comanesti
Darmanesti
Moinesti
Onesti
Slanic Moldova
Targu Ocna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bacău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bacău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design