Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

BAIA MARE Primaria este nemultumita de modul in care se face salubrizarea in cartiere

Primarul Catalin Chereches

Primarul Cătălin Cherecheș este nemulțumit de modul în care își face treaba societatea Drusal. De multe ori reprezentanții societății nu acționează așa cum ar trebui conform contractului încheiat cu municipalitatea, spune autoritatea locală.

Aceeași autoritate susține că, în zona cartierelor din municipiu, serviciul de salubrizare lasă mult de dorit. Ba mai mult, la controalele făcute de Primărie, angajații nu ies la…număr.

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: „Demarăm procedura de concesiune a serviciilor de salubrizare stradală, terminându-se anul viitor contractul cu societatea Drusal. Și dorim să impunem un alt ritm. Înțeleg că Drusal, la modul în care acționează și fiind la final de contract, este în stare de lentoare, chiar paralizie uneori. Sunt foarte revoltat de modul în care ei își fac datoria, ne mint, nu respectă contractul, nu respectă listele de utilaje, nu respectă programul de salubritate. Ne spun că merg în cartiere cu 30 de oameni, dar când verificăm vedem că sunt doar 5. Ne spun că au curățat un cartier, dar curăță doar jumătate de cartier. Dar bani le trebuie! Mofturi au! Tarife mari vor! Lucrul acesta nu poate fi tranșat decât printr-o licitație corectă care să stabilească criteriile tehnice, criteriile valorice și cele de calitate.” InfoMM

06.11.2017
88 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design