Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

BISTRITA Primarul Ovidiu Cretu: Vom ataca in instanta de contencios decizia Camerei de Conturi

Primarul Ovidiu Cretu

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, susţine că municipalitatea va contesta, în instanţa de contencios administrativ, Decizia 24/2017 a Camerei de Conturi Bistriţa-Năsăud, „punct cu punct”. Potrivit acestuia, în prima etapă a fost transmisă o contestaţie la Camera de Conturi, care este analizată de Comisia de soluţionare a contestaţiilor de la nivelul Curţii de Conturi, aşteptându-se o adresă oficială şi ulterior va începe demersul în instanţă.

Normal că vom ataca în instanţă această decizie a Camerei de Conturi. Vom merge în judecată pentru fiecare abatere descrisă de aceştia. Aşteptăm să vină soluţia de la contestaţia trimisă”, ne-a declarat primarul municipiului.

Acesta a dat ca exemplu situaţia reclamată de Camera de Conturi cu privire la neîncasarea contravalorii daunei produse la locuinţele sociale, în valoare de peste 960 mii lei. 

Nu s-au recuperat banii, însă noi suntem în judecată cu societatea de asigurare. Demersul a fost făcut de Primăria Bistriţa”, a explicat Ovidiu Creţu.

Primarul Bistriţei a menţionat că şi în ceea ce priveşte aşa-zisele „plăţi nelegale aferente organizării de şantier privind amenajarea pârtiei de schi”,  a căror valoare estimată este de circa 532 mii lei, există argumente solide pentru a contesta în instanţă. 

Având în vedere contractul existent, constructorul e obligat să predea la recepţia finală terenul aşa cum a fost el iniţial. Ar fi fost o problemă să nu ne predea terenul aşa cum scria în contract. Am încercat să explicăm auditorilor de la Camera de Conturi, dar poate nu ne-am făcut înţeleşi”, a mai spus primarul Creţu.

Una peste alta, municipalitatea va încerca să demonteze toate aceste aspecte expuse în Decizia Camerei de Conturi Bistriţa-Năsăud, inclusiv în cazul sumei de 29 milioane lei, care reprezintă obligaţii de plată născute după data deschiderii procedurii falimentului pentru care nu ar fi fost luate "măsuri legale" de către Primăria Bistriţa, pentru achitarea acestora de către lichidatorii judiciari.  Rasunetul

12.10.2017
449 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Beclean
Bistrita
Bistriþa Bârgãului
Lechinta
Nasaud
Sangeorz-Bai


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bistriţa Năsăud pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design