Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

BRASOV: Consilierii locali, platiti cu 10% din indemnizatia primarului

Primaria Brasov

Consilierii locali ai municipiului Braşov vor avea indemnizaţii de şedinţă egale cu maximum 10% din indemnizaţia primarului. Un proiect de hotărîre în acest sens va fi supus aprobării în şedinţa Consiliului Local de vineri. 

Avînd în vedere că indemnizaţia lunară a primarului municipiului Braşov este de 13.050 lei, consilierii locali vor primi maximum 1.305 lei pe lună (15.660 lei pe an), dacă vor participa la toate şedinţele de plen ale Deliberativului local. 

Plata indemnizaţiilor se va face din venituri proprii de la bugetul local, ceea ce înseamnă o cheltuială maximă lunară de 35.235 de lei sau 442.820 de lei pe an, dacă toţi cei 27 de aleşi locali vor participa la toate şedinţele.

Proiectul de HCL vine în contextul în care Guvernul a modificat, printr-o ordonanţă de urgenţă, prevederile referitoare la indemnizaţiile aleşilor locali. 

Conform OUG nr. 91/2017, Guvernul a stabilit că „prin derogare de la prevederile art. 34, alin. 2 din Legea nr. 393/2004, privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare, pînă la data de 31 decembrie 2021, indemnizaţia maximă lunară de care beneficiază consilierii pentru participarea la numărul maxim de şedinţe este de pînă la 10% din indemnizaţia lunară a primarului, preşedintelui consiliului judeţean sau primarului general al municipiului Bucureşti, după caz, exclusiv majorările prevăzute la art. 16, alin. 2“. MonitorulExpres

25.01.2018
380 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bran
Brasov
Codlea
Fagaras
Ghimbav
Harman
Predeal
Rasnov
Rupea
Sacele
Victoria
Zarnesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Braşov pentru ziua de azi.


 
Informatii din Braşov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design