Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

BUCURESTI: Malurile Dambovitei, spatii de promenada; Cum transforma Magistrala 4 de Metrou Capitala; Cele mai bune 10 licee dupa notele de la BAC; Viceprimar nou la Sectorul 2; Primaria Capitalei liciteaza inchirierea de toalete publice; Chiriile au scazut cu pana la 10%

Primarul Sorin Oprescu
Foto: DomnulePrimar.ro

De-a lungul raului care strabate Capitala vor fi puse banci, iar spatiul verde va fi amenajat cu gazon, arbori si arbusti, fiind transformat intr-o zona de promenada si recreere. Lucrarile au inceput de ieri 9 iulie si vor dura un an.

Proiectul va fi realizat odată cu lucrările pentru curăţarea casetei de ape uzate de sub Dâmboviţa, care au început la sfârşitul lunii mai.

Lucrările pentru reamenajarea malurilor râului vor fi realizate pe un prim tronson cuprins între Ciurel şi Eroilor unde curăţarea casetei a fost finalizată, scrie Adevarul

Extinderea Magistralei 4 de metrou, de la Parc Bazilescu până la Lacul Străulești, ar putea modifica semnificativ zona de nord a Bucureștiului: stadion de fotbal, pasaj rutier și agrement pe lac.

Un proiect de urbanism realizat de firma Western Outdoor pentru Metrorex implică schimbarea radicală a zonei aflată deasupra prelungirii Magistralei 4 de metrou, între Parc Bazilescu și Lacul Străulești.

Potrivit arhitectului Sorin Gabrea, proprietarul firmei Western Outdoor, acest proiect are toate avizele de la Metrorex, firmă care ar urma să suporte costurile, şi se află în acest moment în stadiu de dezbatere publică.
Amanunte in Adevarul

Topul celor mai bune 10 licee din BUCUREŞTI după notele la BACALAUREAT 2012 ia în considerare unităţile de învăţământ unde s-au înscris peste 100 de candidaţi.

Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" a avut o rata de promovare de 100%. În această unitate de învăţământ un elev a obţinut la BACALAUREAT 2012 media 10.

Datele arată că din cei 238 de absolvenţi de clasa a XII-a de la Colegiul "Tudor Vianu" care s-au înscris pentru a susţine examenul de maturitate, sesiunea iunie-iulie, toţi au obţinut o medie de trecere. Cea mai mică medie de promovare la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" a fost de 6,06.

La Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" 99,38% dintre candidaţi au luat examenul de maturitate. Cea mai mare medie la BACALAUREAT 2012 la "George Coşbuc" este de 9,75, înainte de afişarea rezultatelor de la contestaţii.

Din cei 162 de candidaţi înscrişi, doar unul a picat. Cea mai mică notă obţinută la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" a fost 3,75 la matematică, proba obligatorie a profilului.
Detalii in B365

Mihai Mugur Toader a fost consilier local PSD la Sectorul 2 în ultimele două mandate, între 2004-2012.

Noul viceprimar şi-a preluat funcţia, dar deocamdată nu a intrat efectiv "în pâine".

Potrivit ultimei declaraţii de avere, disponibilă pe site-ul Primăriei Sectorului 2, viceprimarul Toader a moştenit un sfert dintr-un teren agricol în suprafaţă de aproape opt hectare

în comuna Corbi din judeţul Argeş şi încă 1,3 hectare dintr-un teren intravilan în aceeaşi localitate cu o cotă parte de 25% dintr-o casă de vacanţă.
Pe larg in B365

Primăria Municipiului Bucureşti vrea să achiziţioneze servicii de închiriere, amplasare şi întreţinere de toalete. Contractul, finanţat din fonduri publice, este estimat la 62,5 milioane de lei, fără TVA.

Obiectul licitaţiei deschise îl constituie închirierea, amplasarea şi întreţinerea toaletelor automate racordabile la reţeaua de canalizare şi electricitate, precum şi a toaletelor ecologice mobile.

Durata contractului este de 4 ani, conform unui anunţ publicat sâmbătă în Sistemul Electronic de achiziţii Publice (SEAP).

Valoarea estimată a acestuia depăşeste 62,5 milioane lei (fără TVA) - fonduri bugetare, informează HotNews via Adevarul

Piaţa bucureşteană a închirierilor a continuat să scadă în primele şase luni ale acestui an pe segmentul apartamentelor vechi, arată un studiu anunturiparticulari.ro.

Studiul arată că există două tendinţe pe piaţa imobiliară din Capitală. Pe de-o parte, se observă o stabilizare a chiriilor la garsoniere şi la apartamentele de două camere, cu scăderi de maxim 2%.

De cealaltă parte, piaţa a înregistrat fluctuaţii mai mari în cazul apartamentelor de trei şi patru camere, cu scăderi de 10%, respectiv 4%, pe interval de şase luni.
Amanunte in Adevarul

10.07.2012
2454 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Alte stiri din Alegeri 2012
 
O primarie din Valcea, executata silit de lautarii care au cantat in campania electorala (20.11.2012) VIDEO Spotul oficial TIFF: Sa mori din dragoste de filme; Promenada Cartilor in Piata Muzeului: 10 metri de carte cadou pentru un clujean norocos; Nicoara s-a intalnit cu angajatii Primariei; Restrictii in trafic de Zilele CLUJULUI; Primaria si universitatile cauta solutii pentru U; Impozitele intra in era verde; Copil intoxicat cu cuiperci; Casa Municipala de Cultura, evacuata (24.05.2012) Votare oprita la GALATI: intr-o sectie au disparut zeci de buletine de vot; CRAIOVA: Doua persoane prinse cu mai multe buletine de vot; CLUJ: Buletin de vot stampilat in prealabil. Sectie evacuata; Politistii efectueaza cercetari in cazul a doua sesizari privind mita electorala la TARGOVISTE; Buletine de vot disparute la SIMLEUL SILVANIEI; Un barbat si-a dat foc intr-o sectie de votare din PETRILA; PDL "plimba varstnicii cu masini" la sectiile de votare la CLUJ; Alegatorii nu primesc buletin de vot pentru primar la TIMISOARA, ci doua buletine pentru consilierii locali (10.06.2012) Promisiuni electorale trasnite: Pepeni plantati in Ferentari, pomi fructiferi in statiile RATB, biserici in cartiere; De unde vin numele cartierelor din BUCURESTI; Piedone pune carciumarese in parcuri; Investitorii imobiliari cer 600.000 euro de la Asociatia Salvati Bucurestiul; Piata cu parcare pe acoperis, inaugurata FOTO (23.05.2012) PLOIESTI: Noii viceprimari si-au preluat atributiile (17.07.2012)
 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design