Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

BUCURESTI: Primaria Sectorului 5 a alocat aproape 400.000 lei pentru consolidarea scolii unde s-a prabusit tavanul

Primarul Daniel Florea

Consiliul Local Sector 5 a aprobat, joi seară, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, aprobând pentru Şcoala Gimnazială nr. 141, unde s-a prăbuşit un tavan, un buget de aproape 400.000 de lei pentru amenajarea şi consolidarea unităţii de învăţământ.

În urma prăbuşirii plafonului holului de la etajul doi din incinta Şcolii Gimnaziale Nr.141 „Ion I.C. Brătianu”, primarul Daniel Florea a convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 5.

"Întrunit într-o şedinţă care s-a desfăşurat începând cu orele 16.30, acesta a dispus punerea în siguranţă şi interzicerea accesului în clădire, fiind, totodată, solicitată convocarea unei şedinţe de îndată a Consiliului Local Sector 5. În cadrul acesteia, consilierii locali au adoptat rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2017, fiind alocată suma de 3.953 mii lei pentru amenajarea şi consolidarea unităţii de învăţământ", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5, remis joi seară MEDIAFAX.

Joi dimineaţă, un tavan din rigips aflat la etajul II al unui corp de clădire care aparţine Şcolii Gimnaziale nr. 141, din sectorul 5, s-a prăbuşit.

Inspectoratul Şcolar Bucureşti a explicat că în această săptămână, în unitatea de învăţământ, nu se desfăşurau ore de curs, ci programul Şcoala Altfel, astfel niciun elev nu a fost supus pericolului accidentării, niciun elev nu a fost intoxicat cu praf sau izolat într-o sală de clasă. Mediafax

26.05.2017
342 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Nu exista publicatii in judetul Sectorul 5 pentru ziua de azi.


 
Informatii din Sectorul 5

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design