Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

BUCURESTI: Primarul General Gabriela Firea taie bani de la infrastructura si da pentru statui. Cum arata proiectul de rectificare a bugetului Capitalei

Primarul General Gabriela Firea

Proiectul de rectificare bugetară va fi discutat, joi, în cadrul şedinţei de Consiliu General al Municipiului Bucureşti (CGMB), în cadrul acestuia fiind propusă reducerea finanţării pentru mai multe programe de infrastructură existente la nivelul Capitalei.

Conform proiectului de rectificare bugetară, de la capitolul „Transporturi” vor fi tăiaţi 175.472 de lei, iar de la capitolul „Străzi”, 174.799.

În cadrul documentului se propune scăderea sumelor alocate pentru mai multe proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere. Este vorba despre Pasajul Piaţa Sudului, unde se propune tăiere a 60 de milioane lei, Pasajul Ciurel, cu o scădere de 35 de milioane lei. De asemenea, vor fi scăzute cinci milioane de lei pentru lărgirea străzii Prelungirea Ghencea şi 30 de milioane de lei pentru modernizare Şoselei Pantelimon.

Rectificarea bugetară presupune şi alocarea unor sume de bani pentru construcţia unor statui. Este vorba despre Statuia Regelui Ferdinand, unde se vor distribui 8,7 milioane de lei, iar bugetul total acestui edificiu se va ridica la 15,7 milioane de lei. De asemenea, vor fi alocate 10 milioane de lei pentru biserici, iar bugetul alocat acestora ajunge astfel la 65 de milioane de lei.

Conform sursei citate, alte 50 de milioane vor fi scăzute din sumele alocate pentru înfiinţarea unei noi subunităţi de pompieri, achizitionarea de autospeciale şi camioane pentru intervenţie, maşini topit zăpada, autospeciale salvări, iar trei milioane vor fi tăiate de la consilidarea Policlinicii Titan şi 6,2 milioane de lei de la consolidarea Palatului Voievodal Curtea Veche.

Consilierii Primăriei vor decide dacă aprobă rectificarea bugetară în această formă. Gandul

28.09.2017
204 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bucuresti - PMB
Bucuresti - Sect. 1
Bucuresti - Sect. 2
Bucuresti - Sect. 3
Bucuresti - Sect. 4
Bucuresti - Sect. 5
Bucuresti - Sect. 6


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bucureşti pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design