Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

BUCURESTI: Proiectul fostului primar Ontanu, desfiintat

Neculai Ontanu

Proiectul de campanie al fostului primar al sectorului 2, Neculai Onțanu, a fost introdus pe șest în Programul de îmbunătățire a eficienței energetice a sectorului 2 pentru perioada 2017-2023. Este vorba despre telegondola care ar fi traversat orașul de la est la nord. Mai exact, ea ar fi trebuit să plece de la Cora Pantelimon și să ajungă la Casa Presei Libere. Potrivit documentului, instalația este estimată la 20 de milioane de euro și trebuia construită în perioada 2018-2023 cu fonduri UE. 

Telegondola urma să circule la o înălțime de aproximativ 50 de metri. În cel mai înalt punct ajungea la 85 metri. Viteza de deplasare era de cinci metri pe secundă, iar capacitatea de transport a unei singure telecabine urma să fie de 1.500 de persoane pe oră.

Deși Primăria Sectorului 2 a plătit până acum 634.000 de lei, în jur de 150.000 de euro, pentru servicii de consultanţă la întocmirea planului urbanistic zonal aferent telegondolei, actualii consilieri locali au aprobat Programul de îmbunătățire a eficienței energetice a sectorului 2 cu amendamentul scoaterii acestei investiții. Ei au argumentat lipsa banilor, dar și a beneficiilor care ar fi fost aduse de fantezista telegondolă. 

În schimb, Onțanu explica, în urmă cu șase ani, că prin acest proiect ar fi rezolvat problema traficului supra-aglomerat și ar fi atras mai mulți turişti.

Un punct de informare al cetățenilor, estimat la 60.000 de euro, a fost și el desființat de votul Consiliului Local Sector 2. Aleșii locali sunt convinși că primarul Mihai Toader credea că ei nu citesc documentele pe care le au de votat, scrie Cotidianul.

10.10.2017
192 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bucuresti - PMB
Bucuresti - Sect. 1
Bucuresti - Sect. 2
Bucuresti - Sect. 3
Bucuresti - Sect. 4
Bucuresti - Sect. 5
Bucuresti - Sect. 6


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bucureşti pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design