Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

CJ BUZAU a aprobat construirea unei sali de sport multifunctionala pentru persoanele cu dizabilitati

Petre Emanoil Neagu

Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, luni, construcţia unei săli de sport multifuncţională pentru persoanele cu dizabilităţi din judeţul Buzău şi judeţele limitrofe, cu o capacitate de 145 de persoane, investiţia fiind estimată la 13,1 milioane de lei. Sala de sport va fi construită în curtea Liceului pentru Deficienţi de Vedere din municipiul Buzău, urmând a fi dotată cu gradene şi alte dotări adaptate nevoilor speciale ale persoanelor cu dizabilităţi.

Consiliul Judeţean a aprobat studiul de fezabilitate înaintat de compania desemnată să construiască acest obiectiv. Sala de sport este o premieră pentru judeţul Buzău unde funcţionează două instituţii de învăţământ special pentru elevi cu dizabilităţi din mai multe zone ale ţării, a declarat, la finalul şedinţei ordinare, preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Potrivit sursei citate, CJ a pus la dispoziţie pentru construirea sălii un teren în imediata vecinătate a Liceului pentru Deficienţi de Vedere şi va derula acest program prin Compania Naţională de Investiţii.

Valoarea totală a investiţiei este de peste 13,1 milioane de lei, iar conform studiului de fezabilitate, sala va avea o capacitate de 145 de persoane, incluzând jucătorii, antrenorii, arbitrii, oficialii, personalul sălii şi spectatorii. Durata de finalizare a investiţiei a fost preconizată la un an şi cinci luni. AGERPRES

28.11.2017
230 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Buzau
Merei
Nehoiu
Patarlagele
Pogoanele
Ramnicu Sarat


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Buzău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design