Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Biletele pe mijloacele de transport in comun din TIMISOARA vor fi inlocuite de anul viitor cu sisteme inteligente

Primarul Nicolae Robu

Primăria Municipiului Timişoara va retrage de la comercializare toate biletele de călătorie pe mijloacele de transport în comun, din anul 2018, acestea fiind înlocuite de telefoanele inteligente şi de cardurile care deja sunt în uzanţă.

”Biletele sunt o opţiune învechită. Vom introduce plata numai de pe telefon pentru transportul în comun, din prima jumătate a anului 2018. (…). Telefoanele sunt aparate inteligente care vor avea tot mai multă utilizare. Ar fi trebuit să se întâmple de vreun an lucrul acesta, dar regia de transport în comun nu a fost în stare să o facă (…). Vom avea un sistem care va merge numai pe telefon şi plata cu card bancar, precum şi sistemul de carduri multifuncţionale în oraş, încărcabile pentru diverse scopuri, a declarat primarul Nicolae Robu.

Totodată, edilul a anunţat că din anul 2018 toţi conducătorii mijloacelor de transport în comun vor reveni la o vestimentaţie uniformă, care le va da acestora mai multă prestanţă, dar şi respect faţă de călători. ”Unii dintre vatmani şi şoferii de pe mijloacele de transport în comun deja poartă aceste uniforme”, a punctat Robu.

Înainte de 1990, toţi conducătorii mijloacelor de transport în comun din Timişoara aveau uniforme asemănătoare celor din sistemul feroviar, cu chipiu pentru bărbaţi sau şepci pentru femei. AGERPRES

06.12.2017
541 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Buzias
Ciacova
Deta
Faget
Gataia
Jimbolia
Lugoj
Mosnita Noua
Recas
Sanmihaiu Roman
Sannicolau Mare
Timisoara


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Timiş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design