Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Birouri modulare si parcari pentru o serie de institutii, peste paraul Poklos din TARGU MURES

Primarul Dorin Florea

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat că în urma unor discuţii purtate cu reprezentanţii Administraţiei Naţionale “Apele Române”, pârâul Poklos, care traversează oraşul pe o lungime de 4,5 kilometri, va trece în administrarea municipalităţii, care intenţionează să îl acopere prin construirea de birouri modulare şi parcări pentru instituţiile care desfăşoară program cu publicul.

“Am avut discuţii şi mă bucur că am găsit înţelegere din partea directorului executiv al Apelor Române – sucursala Mureş, Cristian Bratanovici, aşa încât să demarăm de urgenţă un studiu privind realizarea unui proiect îndrăzneţ, dar extrem de necesar, pe cursul pârâului Poklos, între strada Secerei şi complexul Furnica. Analizez posibilitatea să amplasăm câteva construcţii modulare pe cursul pârâului, în care să funcţioneze anumite servicii – Cazier, Serviciul rutier, Serviciul paşapoarte, Poliţia Locală, Poliţia Târgu Mureş, servicii cu mare adresabilitate la public. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, printre aceste amplasamente modulare, care vor fi realizate din structuri uşoare, moderne, vor fi construite şi locuri de parcare, astfel încât toţi cetăţenii să fie mulţumiţi”, a afirmat Dorin Florea, într-o conferinţă de presă.

Edilul a spus că a discutat această posibilitate cu membrii Ordinului Arhitecţilor şi că imediat după semnarea protocolului prin care pârâul va trece în administrarea municipiului Târgu Mureş, va fi întocmit studiul de fezabilitate, ce va cuprinde inclusiv adâncirea albiei pârâului. AGERPRES

09.02.2018
254 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Gurghiu
Iernut
Ludus
Miercurea Nirajului
Reghin
Sangeorgiu de Padure
Sarmasu
Sighisoara
Sovata
Targu Mures
Tarnaveni
Ungheni


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Mureş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Mureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design