Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Bog’Art, desemnat constructor al magazinului Ikea din bulevardul Pallady

IKEA

Compania de construcții Bog’Art a fost desemnată de Ikea drept antreprenor general al celui de-al doilea magazin al companiei din București, amplasat pe bulevardul Theodor Pallady, aproape dde autostrada Soarelui. Ikea a inițiat un proces de pre-calificare, care a implicat peste 250 de companii și furnizori, acoperind în totalitate piața construcțiilor din România. În licitația pentru construcția magazinului din Pallady, s-au precalificat 19 companii de construcții și, după 4 runde de negocieri, au rămas doi dintre cei mai competitivi ofertanți.

Constructorul finalist a fost ales pe baza unor criterii foarte clare, precum: abilitatea de a finaliza proiectul la timp, echipa, managementul, colaborările anterioare, stabilitatea financiară din ultimii cinci ani, cea mai bună soluție tehnică de calitate și prețul competitiv.

Alte aspecte extrem de importante au fost referințele corespunzătoare ale contractantului și îndeplinirea tuturor condițiilor și cerințelor Ikea, specificate în politica de afaceri globală a retailerului, care se referă și la dezvoltarea sustenabilă și la modul responsabil și etic de a face afaceri.

Lucrările vor începe imediat ce vor fi îndeplinite toate condițiile pentru construcție. În acest moment, obiectivul este deschiderea magazinului Ikea de pe Bulevardul Pallady înainte de finalul anului 2018.

„Finalizarea procesului de selecție a constructorului este un moment important pentru noi. Acum suntem cu un pas mai aproape de începerea construcției și de deschiderea celui de-al doilea magazin Ikea din București. Am obținut autorizația de construire pentru amenajare și sistematizare teren și împrejmuire provizorie emisă de Primăria Sectorului 3. Am obținut deja 24 de avize și acorduri și așteptăm obținerea ultimelor două avize necesare: unul din partea Direcției Administrației Domeniului Public Sector 3 și altul de la Brigada de Poliție Rutieră”, spune Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

După emiterea acestora, va fi depusă documentația pentru obținerea autorizației de construire a magazinului.

Ikea va investi aproximativ 80 de milioane de euro în cel de-al doilea magazin din București, care va avea o suprafață de peste 37.000 de metri pătrați și va angaja aproximativ 300 de persoane. Recrutarea angajaților este planificată să înceapă cu aproximativ un an înainte de deschiderea magazinului.

Contractorii selectați vor începe construcția imediat ce vor fi obținute toate autorizațiile necesare, iar încheierea construcției este planificată să aibă loc într-un an de la începerea efectivă a acesteia, scrie BusinessCover.

08.09.2017
219 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design