Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Bugetul Primariei TARGU-JIU, rectificat cu 7 milioane de lei pentru salariile si drepturile profesorilor

Primarul Marcel Romanescu

Bugetul local al Primăriei Târgu-Jiu a fost rectificat pe 5 decembrie, într-o şedinţă de îndată, cu suma de şapte milioane de lei, bani necesari pentru salariile şi drepturile angajaţilor din sistemul de învăţământ din municipiu. Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate, la şedinţă fiind prezenţi 15 din cei 21 de consilieri locali.

Ni s-a majorat la parte de venituri cu cote defalcate din TVA pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul municipiului Târgu-Jiu cu suma de aproximativ şapte milioane de lei. În principal este vorba despre salariile, sporurile, indemnizaţiile şi alte drepturi salariale în bani stabilite prin lege pentru învăţământ. Deci în principal, influenţele pozitive pe partea de venituri merg pentru salariile profesorilor pentru luna noiembrie şi li s-a acordat undeva la 58% din banii pe hotărârile judecătoreşti“, a declarat, în timpul şedinţei, directorul economic al Primăriei Târgu-Jiu, Narcisa Cristea.

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a afirmat că în lipsa unei rectificări exista riscul ca profesorii să nu îşi poată lua salariile. “În condiţiile în care nu făceam o şedinţă de îndată, exista riscul ca profesorii să nu-şi poată lua salariile, pentru că, la începutul fiecărei luni, semnăm ordonanţarea pentru profesori, şi de aceea am fost obligaţi, mai ales că am primit o adresă de la ANAF pe 29 noiembrie, la o zi după şedinţa ordinară, şi am fost obligat de împrejurări să convoc o şedinţă de îndată pentru ca profesorii să-şi primească salariile la timp”, a spus Romanescu. AGERPRES

06.12.2017
558 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Albeni
Bumbesti Jiu
Motru
Novaci
Rovinari
Targu - Jiu
Targu Carbunesti
Ticleni
Tismana


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Gorj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Gorj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design