Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Bugetul municipiului SATU MARE este aproape finalizat

Primarul Kereskenyi Gabor

Bugetul municipiului Satu Mare este aproape finalizat, oraşul reuşind să recupereze doar o parte din cei circa 30 de milioane de lei pe care îi pierde după modificările aduse de guvern, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, la un eveniment al oamenilor de afaceri. Edilul a explicat că prin majorarea taxelor şi impozitelor şi prin predarea Filarmonicii de stat “Dinu Lipatti” către Consiliul Judeţean, s-a reuşit acoperirea unei sume de circa 11 milioane de lei.

“Parţial am reuşit o recuperare, printr-o majorare a impozitelor locale, impozit auto şi impozit pe clădire la persoane fizice, de 5,5 milioane, şi prin predarea clădirii Filarmonicii către Consiliul Judeţean, încă 5,5 milioane de lei. Încă avem un minus de recuperat. Sunt optimist că într-o săptămână vom reuşi să acoperim acest gol. Cu toate acestea, pentru un municipiu de talia oraşului nostru, o gaură de 30 de milioane de lei reprezintă foarte, foarte mult”, a afirmat Kereskenyi Gabor.

El a precizat că specialiştii Primăriei lucrează la întocmirea cererilor de finanţare pentru proiectele ce urmează să fie susţinute prin Programul Operaţional Regional.

“La ora actuală lucrăm la întocmirea cererilor de finanţare. Satu Mare, prin declararea, anul trecut, ca eligibile a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană şi a Planului de Mobilitate Urbană, va beneficia de 26,6 milioane euro. Până în aprilie-mai intenţionăm să depunem aceste proiecte care vizează construcţia pistelor de biciclete, reabilitarea centrului istoric şi modernizarea centrului nou, împreună cu o pasarelă pietonală şi pentru biciclişti undeva în zona Palatului Administrativ”, a mai spus edilul. AGERPRES

09.02.2018
335 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Ardud
Carei
Livada
Negresti Oas
Satu Mare
Tasnad


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Satu Mare pentru ziua de azi.


 
Informatii din Satu Mare

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design