Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Buzoienii pot cumpara apartamentele ANL in care locuiesc

Primaria Buzau

Primăria municipiului Buzău a depus documentaţia necesară la OCPI pentru rezolvarea problemelor cu cărţile funciare, etapă dinaintea vânzării locuinţelor ANL către actualii chiriaşi. În paralel, municipalitatea va demara un proiect de construire de locuinţe tip ANL. De ani buni, buzoienii care locuiesc în apartamente ANL îşi doresc să le poată achiziţiona.

Reprezentanţii Primăriei Buzău susţin că sunt de acord cu acest lucru şi chiar au făcut demersuri în acest sens, iar în cel mai scurt timp locuinţele vor putea fi cumpărate după ce se vor rezolva problemele cu cărţile funciare. Apartamentele din 4 blocuri ANL vor putea fi cumpărate de cei care locuiesc în ele, dar numai după ce se vor parcuge toţi paşii legali.

Mai mult decât atât, Primăria Buzău a anunţat că intenţionează ca în viitorul apropiat să construiască alte locuinţe tip ANL. ”Deja s-au demarat noi discuţii pentru fie construirea de locuinţe individuale, fie de blocuri de apartamente, tot prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Cel mai probabil, noile locuinţe ANL vor fi ridicate pe un teren ce aparţine municipalităţii, din apropierea fostului Liceu de Poliţie", scrie Adevarul.

06.03.2018
162 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design