Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

CLM ARAD a aprobat subventionarea platii in avans, de catre CET catre furnizor, a consumului de gaze naturale

Primarul Gheorghe Falca

Consiliul Local Municipal Arad a aprobat pe 19 februarie, într-o şedinţă extraordinară, plata în avans a sumei de 4.000.000 lei, pentru anul 2018, cu titlu de “Subvenţii pentru acoperirea diferenţelor de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei” către SC CET Hidrocarburi SA Arad, în vederea achitării în avans a consumului de gaze naturale de către producătorul de energie termică furnizorului de gaze naturale.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a explicat că această soluţie i-a fost sugerată în cadrul recentei întâlniri avute la Bucureşti cu reprezentanţii Ministerului Energiei, ai Primăriei Municipiului Arad, ai CET Arad şi ai Romgaz, ce a avut ca scop găsirea unei soluţii la problema furnizorului de agent termic din Arad, somat de compania C- Gaz Energie să plătească în avans pentru consumul de gaz.

În raportul de specialitate din cadrul proiectului de hotărâre avându-l ca iniţiator pe edilul Aradului, s-au avut în vedere prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 36/02 august 2006, modificată prin O.U.G. nr.69/31 august 2011, privind instituirea preţurilor locale de referinţă pentru energia termică furnizată populaţiei prin sisteme centralizate, care prevede anume obligaţii din partea autorităţii administraţiei publice locale.

Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate de către consilierii locali.

Liderul grupului PSD-ALDE din CLM Arad, Beniamin Vârcuş, a spus că “la urma urmei este o decizie normală, pe care oricum trebuia să o ia ca primar”, avându-se în vedere faptul că CET se află în subordinea CLM.

De asemenea, un alt consilier local PSD, Gheorghe Săplăcan, a propus majorarea capitalului social la CET, pentru a se evita asemenea probleme în viitor. AGERPRES

20.02.2018
288 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Arad
Chisineu Cris
Curtici
Ineu
Lipova
Nadlac
Pancota
Pecica
Santana
Sebis


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Arad pentru ziua de azi.


 
Informatii din Arad

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design