Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

CLUJ: Consiliul de Administratie al Aeroportului va desemna un director interimar, din 17 octombrie

Aeroportul Cluj
Foto: Actual de Cluj

Noul Consiliu de Administrație din cadrul regiei Aeroportului Internațional „Avram Iancu” a fost mandatat, astăzi, oficial, de Consiliul Județean Cluj, să delege atribuțiile de director unui membru din actualul executiv al aeroportului. 

Concret, Consiliul de Administrație trebuie să decidă, în 17 octombrie, dacă-l păstrează în funcție, în regim de interimat, pe actualul director David Ciceo, sau dacă-l înlocuiește pe acesta cu un alt director de specialitate din cadrul Aeroportului. 

Este greu de crezut însă că vreun subaltern de-al lui Ciceo ar fi dispus să-i ia funcția acestuia. Ca atare, Ciceo va rămâne, cel mai probabil, director interimar al Aeroportului, până în momentul în care se va organiza concursul pentru ocuparea acestui post important.

Reamintim că administrația județeană – în calitate de proprietar al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” – a organizat, în această vară, concurs pentru desemnarea noilor membri din Consiliul de Administrație. 
Potrivit noilor reglmentări, actualul Consiliu de Administrație are sarcina de a organiza concurs pentru numirea personalului din conducerea aeroportului. De altfel, regula este valabilă pentru toate regiile/companiile din patrimoniul Consiliului Județean. 

Singurul director care a făcut presiuni să nu fie lăsat pe dinafară – în așteptarea organzării concursului pentru ocuparea acestui post –  este cel de la Aeroport, David Ciceo.  

Recomandarea liderilor din administrația județeană a fost ca actualii directori de regii și companii să intre în concurs de pe o poziție de egalitate cu alți posibili candidați, ceea ce ar fi însemnat ca ei să nu mai fie păstrați în funcții, din momentul în care Consiliile de Administrație își intrau în atribuții. Acest lucru presupunea ca directorilor actuali să le înceteze de drept mandatele, iar Consiliul de Administrație să decidă, din 17 octombrie, în privința numirii unor directori interimari. 

Ciceo a criticat și a atacat decizia Consiliului Județean, argumentând că încetarea mandatului său de direcror ar însemna ca Aeroportul să rămână fără conducere de specialitate.

Cum niciun membru din noul Consiliu de Administrație nu și-a asumat responsabilitatea de a ocupa în regim de interimat funcția de conducere a Aeroportului, Consiliul Județean a revenit astăzi în ședință extraordinară.  

Consilierii PSD au refuzat să participe la ședință, invocând faptul că nu ar fi fost înștiințați în timp util, cu privire la motivul organizării acestei ședințe. Cert este că și fără PSD, Consiliul Județean a reușit să adopte Hotărârea de mandatare a noului Consiliu de Administrație de la Aeroport, pentru delegarea atribuțiilor de conducere unui director interimar. 

E greu de crezul că vreun alt director din Aeroport ar fi dispus să accepte să-i ia locul lui Cice, ca atare, el va rămâne în continuare pe postul său, până la organizarea unui concurs. 

Rămâne de văzut decă există vreo persoană care să fie interesată să-l contracandideze pe Ciceo pentru poziția de manager, în momentul în care se va organiza concursul pentru acest post. ActualDeCluj

09.10.2017
127 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Campia Turzii
Cluj Napoca
Dej
Floresti
Gherla
Gilau
Huedin
Turda


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Cluj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design