Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Petrosani
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
5.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

CLUJ: Piata Unirii din nou in santier: se lucreaza pe latura nordica

Foto: transilvaniareporter.ro

Lucrările de modernizare în Piaţa Unirii continuă cu ultima latură rămasă nemodernizată, latura nordică. În etapa a IV-a trotuarul de pe latura nordică va fi reorganizat pentru alinierea benzilor de trafic cu cele care vin de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, mai exact cele care vin din cartierul Mărăşti şi merg spre cartierul Mănăştur, a precizat viceprimarul Dan Tarcea.

Se va realiza un nou trotuar pe partea cu parcarea şi se vor înlocui stâlpii de iluminat public. După finalizarea lucrărilor din Piața Unirii, urmează să fie amenajată o bandă dedicată mijloacelor de transport în comun, din Mărăști (Biserica Sf. Petru) până la primărie. Se vor planta tei, la fel ca si pe celelalte laturi ale pietei. 

Odată cu încheierea anului şcolar, pe perioada vacanţei, se vor face lucrări pe latura nordică din Piaţa Unirii. Este ultima latură care trebuie făcută din Piaţa Unirii. Trebuie o recalibrare a trotuarului, adică trebuie asigurată o continuitate a benzilor care vin de pe Bulevardul 21 Decembrie şi merg pe Memorandumului. Şi bineînţeles, va fi pavat la fel, în acelaşi ton cu cealaltă parte a Pieţei Unirii. Se va lua din trotuar pe o distanţă de aproximativ 100 de metri între 30 cm , 80 cm până la 1 metru şi jumătate. Deci nu pe toată latura nordică se va lua din trotuar, ci doar pe o parte din el. Nu va fi o bandă suplimentară pentru maşini, ci se va face o încadrare mult mai bună pentru mijloacele de transport în comun. Aceasta va face parte din etapa în care vom face o bandă dedicată pentru mijloacele de transport în comun din Mărăşti până în centru”, spunea recent Dan Tarcea pentru Transilvania Reporter. 

Termenul de finalizare a lucrarilor este de 3 luni. Valoarea estimată a lucrărilor pe această latură este de 1.030.063,0 lei fără TVA. TransilvaniaReporter

15.06.2017
2190 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Campia Turzii
Cluj Napoca
Dej
Floresti
Gherla
Gilau
Huedin
Turda


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Cluj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design