Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

CONSTANTA: Primarul Decebal Fagadau, la un cros pe plaja de Ziua Internationala a Marii Negre

Primarul Decebal Fagadau

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a participat duminică, la "Crosul Mării Negre", organizat pe plaja Modern din municipiu pentru a marca Ziua Internaţională a Mării Negre, la manifestarea sportivă luând startul peste 600 de participanţi, informează news.ro. Făgădău a mers duminică dimineaţa pe plaja Modern din Constanţa, pentru a lua startul la cea de-a doua ediţie a crosului Mării Negre.

“Am venit să alerg pentru că noi, constănţenii, datorăm mult mării. Constanţa este un oraş născut din mare, Constanţa are un trecut datorită mării, dar cred că poate avea un viitor doar prin responsabilitatea oamenilor cu privire la această îndatorire a noastră faţă de mare. Tocmai de aceea, mă bucur că astăzi în cinstea evenimentului Ziua Internaţională a Mării Negre, la cea de-a XXI-a aniversare oficială a Mării Negre, ONG Mare Nostrum s-a gândit să ne aducă la malul mării şi să sărbătorim prin mişcare. Dincolo de ceea ce ne desparte trebuie să ne uităm la ceea ce ne uneşte, viitorul cred că este punctul comun al acestei acţiuni de responsabilizare, nu doar de aniversare”, a declarat primarul Decebal Făgădău înainte de startul crosului.

El a mai spus că a mai participat de-a lungul timpului la astfel de acţiuni cu caracter caritabil, aceasta fiind prima care are scop aniversar şi de conştientizare.

ONG Mare Nostrum a organizat duminică, pe plaja Modern din Constanţa a doua ediţie a crosului Mării Negre. La start au venit peste 600 de persoane, de toate vârstele, de la copii de grădiniţă, până la persoane vârstnice. Alergătorii au avut de ales între două trasee - unul de aproximativ doi kilometri şi altul de şapte kilometri, iar cele cinci staţii de pe traseu, unde se puteau hidrata concurenţii, au purtat numele ţărilor riverane: : Bulgaria, Turcia, Georgia, Rusia şi Ucraina

Ziua Internaţională a Mării Negre se sărbătoreşte din 1996 la data de 31 octombrie, scrie Stiri pe surse.

30.10.2017
139 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design