Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

CRAIOVA: Proprietarii care isi lasa casele si terenurile in paragina vor plati impozite de cinci ori mai mari

Primaria Craiova

Proprietarii care îşi lasă casele şi terenurile în paragina, ar putea să plătească impozite chiar şi de 5 ori mai mari. Exista un proiect de hotărâre privind majorarea cu 500% a impozitului, începând cu anul 2018, pentru unele clădiri şi terenuri situate în Bănie.

Casele şi terenurile în paragină au fost deja inventariate de anul trecut, însă proprietarii nu au făcut absolut nimic să remedieze situaţia, iar din 2018 vor plăti impozite de cinci ori mai mari.   

Imobilele de pe strada Matei Basarab, de la numerele 6 şi 8, de imobilul de pe strada A.I. Cuza, nr. 16 (unde a funcţionat în trecut şi Teatrul de Păpuşi), de pe strada Amaradia (nr. 2) şi de pe strada Alexandru Macedonski (nr. 8), toate aflate în zona A a oraşului, au fost lăsate în paragină, iar din această cauză vor fi supuse impozitării cu 500% în anul 2018.  

Potrivit hotărârii de Consiliul Local o clădire este neîngrijită considerată neîngrijită în următoare condiţii: „Dacă este în stare avansată de degradare, stare de paragină, cu faţade nereparate / necurăţate / netencuite nezugrăvite, geamuri sparte sau alte situaţii de asemenea natură şi care, conform fişei de evaluare privind starea fizică de fapt a imobilului, se încadrează în oricare din situaţiile: şarpanta lipseşte parţial sau integral; învelitoarea lipseşte integral; pereţii exteriorii lipsesc parţial; finisajul la pereţii exteriori lipseşte parţial sau integral; tâmplărie exterioară lipseşte integral“, scrie Adevarul.

28.03.2018
271 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design