Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Campania “Invest in RESITA” a fost lansata de primarie

Primarul Ioan Popa

Primăria Reşiţa a lansat campania “Invest in Reşiţa”, o iniţiativă menită să atragă investitori şi să ducă la crearea de locuri de muncă în municipiul de pe Bârzava.

“Este mai mult decât un site sau o platformă de comunicare. Este vorba de o muncă pe care am făcut-o împreună cu o agenţie cu tineri dinamici din Bucureşti, pe care am început-o încă din noiembrie 2016, ceea ce înseamnă că de un an şi jumătate adunăm date. În spatele acestei platforme se află, de fapt, o mulţime de date tehnice, de situri industriale, de terenuri, de zone abandonate, care însumează peste 350 de hectare. Toată această suprafaţă vrem să o prezentăm investitorilor. Noi am pregătit şi un spot publicitar, cu detalii despre industria reşiţeană, despre şcoala duală, despre universitate, toate în ideea de a atrage investitori străini sau din ţară”, a declarat primarul municipiului Reşiţa, Ioan Popa.

Popa îşi doreşte ca investitorii să creeze între 100 şi maximum 500 de locuri de muncă fiecare, pentru că în felul acesta este asigurată şi o flexibilitate şi nu se creează un grad de dependenţă major. Reşiţa are experienţa celor doi coloşi, Combinatul Siderurgic şi Uzina Constructoare de Maşini, care atunci când s-au prăbuşit au creat un adevărat dezastru din punct de vedere social în municipiu. De asemenea, primarul şi-ar dori să atragă investiţii care au un grad de manoperă ridicat, aici fiind vorba de execuţie umană, şi nu de automatizare.

“Mă gândesc aici la oameni care să lucreze pe maşini cu comandă numerică, de exemplu, pentru că aceste poziţii sunt bine plătite, peste media naţională şi aş evita automotivele simple, aş merge pe lucruri care să genereze un venit mai mare pe cap de angajat”, a precizat Ioan Popa.

Oraşul nostru este deschis pentru business” este deviza sub care municipalitatea a început primele acţiuni pentru a creşte atractivitatea oraşului pentru investitori. Portalul pe care toţi cei interesaţi pot afla detalii atractive despre Reşiţa este www.investinresita.ro. AGERPRES

20.03.2018
263 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design