Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Cantina municipala deschisa la RESITA pentru elevi si persoane in varsta

Viceprimarul Adrian Dacica

Cantina municipală a fost inaugurată pe 17 octombrie în curtea Colegiului Tehnic din Reşiţa, aceasta urmând să deservească aproximativ 160 de elevi, dar şi vârstnici.

Ne aflăm la noua cantină municipală, deschisă printr-o hotărâre a Consiliului Local Reşiţa din luna august, care deserveşte, în momentul de faţă, circa 160 de copii şi vârstnici, elevii cazaţi la internatul Colegiului Tehnic şi cei înscrişi la învăţământul dual, persoanele înscrise la Centrul de Zi Maria, Centrul de Persoane Vârstnice şi Centrul de Zi ABC din oraş. În plus, aici va putea servi meniul zilei, la preţul de 12 lei, orice cetăţean care doreşte acest lucru“, a declarat viceprimarul municipiului Reşiţa, Adrian Dacica.

Mai exact, cele trei centre, aflate în subordinea Direcţiei de asistenţă socială din Reşiţa, aveau o bucătărie proprie iar de acum, beneficiarii vor avea acces la meniu în sistem de catering. 

“De acum, masa va fi pregătită la această cantină municipală iar cu o maşină autorizată, mâncarea va fi transportată în sistem catering la aceste centre. Este vorba de trei mese pe zi”, a declarat Cosmin Enuică, director la Direcţia de Asistenţă Socială din Primăria Reşiţa.

Cantina municipală are o capacitate de circa 400 de persoane şi va fi deschisă inclusiv pentru diferite evenimente, în special pentru copii şi vârstnici. Lucrările de reabilitare au început în urmă cu două luni şi au fost finanţate din bugetul local al municipiului Reşiţa. AGERPRES

18.10.2017
149 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design