Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
Ce trebuie facut in centrul CLUJULUI pentru a deveni Capitala Culturala Europeana; Dedeman intra pe piata locala; Mall-ul din Hasdeu nu se mai construieste Orasul are nevoie de o politica urbana realista, de masuri cu investitii minime si impact mare, considera specialistii clujeni. Continuarea proiectului de pietonalizare a Pietei Unirii, controlul refatadizarii cladirilor din centrul istoric de catre municipalitate, dar si montarea de placute pe cladirile monument sunt pasii firesti pe care Clujul trebuie sa-i faca pentru a deveni capitala culturala europeana. (09.03.2011)
TIMISOARA: Cainii maidanezi costa in orasul de pe Bega cat ultimul model de Ferrari; Prima Conferinta Rotaract privind Timisoara – Capitala Culturala Europeana in 2020 Cainii fara stapan continua sa reprezinte o problema in Timisoara, iar autoritatile se lupta sa controleze situatia investind bani multi in hingheri. In oras exista o singura firma care se ocupa de prinderea celor aproximativ 12.000 de caini comunitari. (08.03.2011)
Angela Merkel: "Ofer tot sprijinul Clujului, pentru a deveni Capitala Culturala Europeana“ Comisarul Guvernului german pentru cultura si media, Elisabeth Gorecki-Schoberl, a anuntat Primaria Cluj ca este dispusa sa puna la dispozitia autoritatilor expertiza orasului Essen, care a fost Capitala Culturala Europeana in 2010. Raspunsul adresat Primariei Cluj a venit dupa ce primarul Sorin Apostu i-a inmanat cancelarului Angela Merkel o scrisoare prin care ii cerea, in octombrie, in timpul vizitei la Cluj, sprijin in demersul de castigare a titlului de Capitala Culturala Europeana in 2020. (08.12.2010)
TIMISOARA: S-a redeschis sala de bal a Palatului Baroc Sala de bal a Palatului Baroc din Timisoara a fost inaugurata cu o receptie oficiala data cu ocazia Zilei Nationale. Timp de trei ani, specialistii in domeniu au restaurat "Sala Baroc" pentru a-i readuce frumusetea de acum doua secole. Palatul Baroc din Timisoara dateaza din 1733. In "Sala baroca" au cantat Franz Liszt si Johannes Brahms. Conducerea Muzeului de Arta vrea sa refaca, cu aceasta incapere, atmosfera speciala de odinioara. (30.11.2010)
CLUJ: TIFF 2011 a primit o finantare record din partea Centrului National al Cinematografiei Festivalul International de Film Transilvania a primit o finantare semificativa din partea Centrului National al Cinematografiei (CNC) pentru editia din 2011. Conducerea CNC a anuntat ca finanteaza editia a zecea a TIFF, din perioada 3-12 iunie, cu 160.000 de euro. (09.11.2010)
TIMISOARA: Orasul care doreste sa fie Capitala Culturala Europeana nu are bani pentru Timisoara Jazz Festival Organizatorii festivalului nu au putut sustine financiar Timisoara Jazz Festival si nici Consiliul Judetean sau Primaria nu au avut bani pentru acest eveniment. Mai trist pare insa faptul ca nici firmele private nu au considerat ca merita sa sponsorizeze festivalul, motivand ca ne aflam intr-un an de criza. (09.11.2010)
TIMISOARA: Nemultumiri legate de piete, trotuare si parcari: Piata Iosefin este un focar de infectie Viceprimarul Adrian Orza: "Pentru solutionarea cerintelor timisorenilor este nevoie de bani, iar acestia nu sunt in momentul de fata". Cu toate acestea, municipalitatea sustine ca stie de problemele oamenilor. Ca nu poate face mare lucru, e cu totul altceva. (09.11.2010)
TIMISOARA the European Capital of Culture in 2012 - pe Facebook, dar mult in urma Cluj - European Capital of Culture -2020 Capitala Banatului si Capitala Ardealului au intrat in batalie pe online. Ambele municipii doresc sa devina Capitala Culturala Europeana in 2020. Pentru moment, clujenii par sa se fi mobilizat mai bine! (08.11.2010)
CLUJ: Primarul Apostu a solicitat pe furis sprijinul cancelarului german pentru a transforma Capitala Ardealului in Capitala Culturala Europeana In cadrul vizitei cancelarului german Angela Merkel la Universitatea “Babes-Bolyai”, inaltul demnitar a primit o scrisoare din partea primarului Sorin Apostu. Scrisoarea înmânată cancelarului are ca subiect principal candidatura municipiului Cluj-Napoca la statutul de Capitala Culturala Europeana in anul 2020. (04.11.2010)
TIMISOARA: Bloggerii isi propun sa redescopere potentialul turistic al urbei de pe Bega si totusi, Capitala Banatului nu are inca un brand! Logo-ul propus de scriitorul Petru Iliesu si votat in Consiliul Local Timisoara, desi inspirat, este foarte putin cunoscut: "Timisoara, Open Art City”. Problema brandului este mai complexa si ar necesita implicarea nu doar a primariei, ci a multor alte forte, inclusiv economice, de reprezentare, forte care sa sustina particularitati si exclusivitati ale Timisoarei. (04.11.2010)
<<   <   pagina 25 din 26   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design