Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Chinezii din fostul mall "Armonia" si italienii de la "Comdata", angajari masive in 2018

Primarul Marian Dragomir

Chinezii de la fabrica de corpuri de iluminat ce se va deschide, în curând, în locul fostului mall “Armonia”, au început angajările. Anunțul legat de compania Glorious Lighting (cu sediul pe Șoseaua Focșani - Centrul Armonia) a fost făcut de primarul Marian Dragomir, care susține că deocamdată se caută ingineri mecanici și chimiști. 

Chiar și așa, potrivit edilului-șef, în scurt timp vor urma și alte tranșe de angajări până când se va ajunge la 600 de angajați. Dragomir a publicat totodată și condițiile impuse de angajator privind CV-ul celor interesați.

Pentru primele două categorii vizate cei care au șanse de angajare trebuie să fie proaspăt absolvenți, să cunoască limba engleză la nivel avansat, să utilizeze AutoCad și să își dorească o continuă dezvoltare profesională.

“În aprilie 2017, a fost înfințată societatea cu sediul în Brăilași capital chinez. A fost cumpărat un imobil în Brăilași modernizările sunt în curs de finalizare. În urma selecției realizate în colaborare cu Universitatea Dunărea de Jos, Facultatea de Inginerie Brăila, 4 absolvenți (profil mecanică) au efectuat 2 luni de instruire practică la sediul societății din China. Ei vor fi viitorii formatori din România. 

Primele posturi pentru care se caută angajați în ianuarie/februarie 2018 sunt de ingineri mecaniciși chimiști, care trebuie să îndeplinească condițiile din anunț. În scurt timp vor fi demarate procedurileși pentru alte posturi, pentru a se realiza numărul de aproximativ 200 de angajați programat în 2018. Ulterior, se va ajunge la 600 de angajați. Obiectul de activitate al societății îl constituie producția de corpuri de iluminat pentru interior, a declarat Dragomir.

În același anunț, primarul Marian Dragomir vorbește și despre compania multinațională din Italia, care și-a deschis recent porțile și la Brăila, “Comdata” (sediu - Calea Calărașilor intersecția cu Str. Gheorghe Marinescu). Acesta a ținut să amintească faptul că investițiile s-au finalizat în mai 2017 în cazul clădirii în care funcționează acum italienii și că tot atunci compania a dat startul angajărilor.

“Au fost angajați 330 de brăileni și mai sunt disponibile 60 de locuri de muncă în 2018. Pe durata școlarizării se asigură salariu. Obiectul de activitate este call center”, a precizat Dragomir

Sursa citată a mai adăugat că pentru a promova societățile cu sediul în Brăila care au nevoie de angajați, Primăria a decis să ofere posibilitatea afișării la avizierul Palatului Administrativ și în cadrul direcțiilor din subordine, în mod gratuit, a anunțurilor de angajare.

“Cei care doresc pot transmite anunțurile în format A3 la ofițerul de serviciu de la sediul Primăriei Municipiului Brăila”, a încheiat primarul, scrie Obiectivbr.ro.

09.01.2018
201 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baragan
Braila
Faurei
Ianca
Insuratei


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Brăila pentru ziua de azi.


 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design