Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Consilierii locali au votat in unanimitate infratirea orasului BUZAU cu municipiul Soroca din Republica Moldova

Primarul Constantin Toma

Consilierii locali ai municipiului Buzău au votat pe 18 decembrie în unanimitate un proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de înfrăţire şi cooperare între Buzău şi municipiul Soroca, într-o şedinţă comună la care a participat şi o delegaţie a oraşului din Republica Moldova.

”Acordul precedent a fost pentru o perioadă de cinci ani, acum este vorba de o înfrăţire pe termen nelimitat, pentru totdeauna”, a menţionat iniţiatorul proiectului, primarul Buzăului, Constantin Toma.

El a mai spus că acordul presupune întărirea relaţiilor în domeniul economic, educaţional, social şi cultural, fiind nevoie ”şi de un program concret cu proiecte punctuale şi de lungă durată, care să permită dezvoltarea în sens european a celor două oraşe”.

Consilierul PSRO Silviu Roşioru a declarat că este vorba de un moment istoric, care arată ”dragostea şi respectul” locuitorilor oraşului Buzău pentru fraţii de peste Prut.

La rândul său, episcopul Ioan al Episcopiei raionului Soroca, membru al delegaţiei aflate la şedinţa Consiliului Local Municipal (CLM) Buzău, a afirmat că rezultatele colaborării celor două părţi nu se vor lăsa aşteptate.

”Biserica, pe lângă rolul său sacramental, are şi misiunea socială, filantropică, educaţională de a urma pas cu pas iniţiativa administraţiei locale, iar efectele de pe urma acestei frumoase colaborări nu se vor lasa aşteptate”, a spus episcopul.

La finalul şedinţei CLM, primarul municipiului Soroca, Victor Său, a oferit primăriei municipiului Buzău o machetă de mari dimensiuni a cetăţii Soroca. AGERPRES

19.12.2017
191 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Buzau
Merei
Nehoiu
Patarlagele
Pogoanele
Ramnicu Sarat


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Buzău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design