Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Iasi
  0,00% (0/1)
3.  Timisoara
  0,00% (0/1)
4.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
5.  Petrosani
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Consilierii municipali din GIURGIU au aprobat suplimentarea proiectului bugetului pe acest an

Primarul Nicolae Barbu

Consilierii locali municipali din Giurgiu au aprobat joi, în şedinţă extraordinară, suplimentarea proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 cu suma de 3.061 de mii de lei. Potrivit consilierilor, hotărârea a fost luată deoarece nu se mai pot face anumite cheltuieli din cauza lipsei bugetului.

“Domnule preşedinte de şedinţă, vă rog să îmi permiteţi să introducem pe ordinea e zi încă un punct privind aprobarea suplimentării proiectului de bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017(cu suma de 3.061 mii lei –) dat fiind faptul că neaprobându-se cotele defalcate din bugetul de stat şi prin împărţirea lor pe trimestre, nu am primit decât execuţia bugetară la nivelul lunii ianuarie şi februarie, deci nu avem surse de finanţare de la bugetul de stat pentru anumite cheltuieli la şcoli şi la alte instituţii, plus că avem rambursări de făcut. (…) Să sperăm că până la sfârşitul lunii vom avea şi bugetul defalcat prin Consiliul Judeţean, cotele defalcate, ca să ştim că putem demara procedura de licitaţie şi pentru tot ce înseamnă bunul mers al administraţiei locale”, a declarat, în cadrul şedinţei, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

El a afirmat că este pentru prima dată în ultimii cinci ani când nu există buget în luna martie. 

“O singură dată în cei cinci ani de când sunt primar am avut o întârziere de o lună, în 2013 când, după alegeri, s-a aprobat bugetul la sfârşitul lunii ianuarie, dar niciodată nu s-a întâmplat ca în luna martie, la jumătatea lunii martie, noi să nu avem bugetul aprobat. Nu numai Primăria Giurgiu, toţi primarii din ţară fac acelaşi lucru, artificii, să putem merge mai departe. Când s-a întârziat în luna decembrie cu desemnarea primului ministru, în luna ianuarie cu desemnarea Guvernului, în luna februarie cu aprobarea bugetului, toată lumea a zis că nu e mare lucru o lună întârziere, dar uite că efectele se văd acum, bâjbâim, ne chinuim de două luni şi jumătate să încercăm să supravieţuim făcând tot felul de artificii să găsim surse de plată”, a mai spus Nicolae Barbu.

Edilul a adăugat că speră că, până la sfârşitul lunii martie, municipiul Giurgiu va avea bugetul de stat pe sume defalcate. Proiectul a fost votat de către 17 din totalul de 21 de consilieri. AGERPRES

17.03.2017
309 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Bolintin-Vale
Giurgiu
Mihailesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Giurgiu pentru ziua de azi.


 
Informatii din Giurgiu

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design