Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Contract de 40 milioane euro, semnat de Primaria BAIA MARE, in domeniul infrastructurii rutiere

Primarul Catalin Chereches

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a semnat pe 6 martie contractul-cadru de reparaţie şi modernizare a infrastructurii oraşului, investiţie evaluată la aproximativ 40 de milioane de euro, în prezenţa reprezentanţilor ARL Strabag Cluj, ai firmei locale Construrom şi ai Nord Vest Infrastructură şi Servicii, asociere câştigătoare a licitaţiei. Investiţia va fi acoperită din fonduri atrase, credite bancare, bugetul propriu, dar şi alte surse de finanţare contractate de municipalitate.

Contractul-cadru, care prevede alte subcontracte adiacente drumurilor principale, celor din cartierele de locuinţe şi zonelor de parcare, se întinde pe durata a patru ani de execuţie din momentul semnării documentului.

Primarul Cătălin Cherecheş a declarat că acesta este unul dintre cele mai importante contracte de finanţare în domeniul infrastructurii urbane semnate în ultima perioadă şi se bazează pe asocierea mai multor firme.

“Este un contract important, un acord-cadru care va cuprinde în principal toate lucrările de reparaţie pe care le avem de făcut la străzile, trotuarele, zonele pietonale din municipiul Baia Mare. Vrem să gândim împreună cu partenerii noştri tot ceea ce înseamnă grafice de lucrări pe următorii ani, astfel încât după finalizarea acestui contract să avem infrastructura din municipiul Baia Mare ridicată la standardul pe care-l doresc cetăţenii, dar şi autoritatea locală. (…) Semnarea are loc în urma unei proceduri foarte laborioase, începând din toamnă (…), având ca participanţi trei societăţi comerciale. (…) Din analiza ofertei depuse şi a contestaţiilor depuse de unii dintre cei care au ofertat, precum şi a deciziei pe care Curtea de Apel Cluj a luat-o, câştigătorul acestei licitaţii, respectiv proceduri, semnatarul cu noi a acordului-cadru de lucrări este asocierea între ARL Strabag Cluj, Construrom Baia Mare şi Nord Vest Infrastructură şi Servicii”, a spus Cherecheş.

Reprezentantul ARL Strabag Cluj, Lucian Mihalcea, a afirmat că investiţia va fi executată la cele mai înalte standarde de calitate, aşa cum s-a întâmplat şi-n cazul altor investiţii contractate de Primăria Baia Mare.

 “Investiţia realizată de noi în municipiul Baia Mare va fi asemenea altor lucrări în domeniu executate în acest oraş. (…) Primăria municipiului Baia Mare este un partener, dar şi un client important pentru noi, iar toate aceste lucrări vor respecta standardul de calitate cerut de beneficiar, dar şi al parametrilor de lucru în care noi activăm. Abia aşteptăm ca timpul să ne permită începerea lucrărilor”, a spus Lucian Mihalcea.

Compania ARL Strabag a mai executat în Baia Mare lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere iar la nivel naţional a realizat extinderea şi refacerea noii piste a Aeroportului Internaţional Maramureş. AGERPRES

07.03.2018
145 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design