Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Corpul de control al primarului face verificari la mai multe servicii din cadrul Primariei DEVA

Primarul Florin Oancea

Corpul de control al primarului municipiului Deva va efectua verificări în cadrul mai multor servicii descentralizate ale primăriei, un prim raport, care vizează activitatea Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărie Municipală (SPIGM), urmând să fie prezentat consilierilor locali într-o şedinţă ce va avea loc săptămâna viitoare, a declarat primarul Florin Oancea.

Raportul vizează activitatea de achiziţii realizată de SPIGM Deva pe parcursul anului trecut, primarul menţionând că toate concluziile vor fi prezentate mai întâi consilierilor locali. “Va fi o transparenţă totală”, a dat asigurări primarul Florin Oancea.

Verificările au loc în contextul în care fostul director al SPIGM Deva şi-a prezentat demisia din funcţie, începând cu data de 1 ianuarie, iar Inspectoratul de Poliţie Judeţean a solicitat acestui serviciu mai multe documente legate de activitatea desfăşurată în ultima perioadă, a arătat edilul local. 

Ca primar, am solicitat funcţionarilor din primărie să respecte mai multe direcţii: ordine, disciplină, corectitudine. Am încredere în colegii mei. Dacă se va demonstra că au greşit, vor plăti. Inclusiv eu, pentru că decontul primarului va fi în anul 2020 (la alegeri, n.r.)”, a arătat primarul municipiului Deva.

Potrivit acestuia, Corpul de control al primarului va mai efectua verificări la serviciul care se ocupă de administrarea Cetăţii Deva şi la Complexul de piscine acoperite Aqualand. AGERPRES

 

11.01.2018
47 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design