Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

DARABANI: Primarul le-a interzis angajatilor accesul la retelele sociale. "Le trebuia Facebook la serviciu. Pentru ce?"

Primarul Liviu Hrimiuc

Funcţionarii Primăriei Darabani, cel mai nordic oraş al României, nu mai pot accesa reţelele sociale în timpul programului de lucru. Măsura a fost luată de Liviu Hrimiuc, edilul localităţii, după ce a constatat că unii angajaţi îşi petreceau prea mult timp pe internet.

În oraşul Darabani, din judeţul Botoşani, angajaţii de la primărie nu mai pot accesa reţelele sociale de la locul de muncă. Edilul localităţii, Liviu Hrimiuc, a decis să blocheze accesul la aceste reţele pentru calculatoarele instituţiei. Nici accesul angajaţilor de pe dispozitivele mobile, nu este văzut cu ochi buni de conducerea instituţiei.

Primăria Darabani administrează un oraş de aproximativ 11.000 de locuitori şi are numeroase compartimente de la urbanism la birou cadastral şi serviciul agricol. În total instituţia este deservită de aproximativ 100 de funcţionari.    

Acum două săptămâni, primarul oraşului, Liviu Hrimiuc, a făcut o solicitare firmei care distribuie internet primăriei şi a cerut să blocheze accesul de pe calculatoarele instituţiei către reţelele de socializare.   

Unii angajaţi petreceau prea mult timp pe reţele sociale, în timp ce ar fi trebuit să muncească. ”Le trebuia Facebook la serviciu. Pentru ce? Hai să ne vedem de treabă”, precizează Liviu Hrimiuc. Mai mult decât atât o parte a angajaţilor au fost prinşi cu ocaua mică. Şi asta după ce s-au dus cu jalba în proţap la furnizorul de internet pentru a cere explicaţii. ”Unii angajaţi au mers la firma care furnizează internet să întrebe de ce nu mai pot intra pe Facebook”, spune edilul.

Conducerea Primăriei Darabani spune că blocarea accesului la reţelele sociale este un prima pas spre eficientizarea activităţii funcţionarilor. ”Este o decizie justă a conducerii. Nu putem garanta că va creşte spectaculos eficienţa prin această măsură dar, este un prim pas pentru a ne vedea de treabă şi lucrurile să decurgă aşa cum ne dorim cu toţii în interesul cetăţeanului”, spune Alin Gîrbaci, viceprimarul oraşului Darabani.

Totodată, conducerea Primăriei spune că are numeroase proiecte în derulare şi are nevoie ca angajaţii să fie capacitaţi la maxim pentru derularea lor. Totodată exigenţele au crescut şi după mărirea salarială din vară, scrie Adevarul.

17.11.2017
292 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Botosani
Bucecea
Darabani
Dorohoi
Flamanzi
Saveni
Stefanesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Botoşani pentru ziua de azi.


 
Informatii din Botoşani

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design