Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
3.  Petrosani
  0,00% (0/1)
4.  Iasi
  0,00% (0/1)
5.  Timisoara
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

Dezbateri publice, astazi, despre viitorul iluminatului public, traseele masinilor scoala si cresterea animalelor de companie in FOCSANI

Primarul Cristi Misaila

Primaria Focsani organizeaza, astazi, doua dezbateri publice privind viitorul serviciului de iluminat public al municipiului, modificari la strazile pe care pot circula masinile scolilor de soferi si la Normele privind conditiile de crestere si ingrijire a animalelor domestice si de companie in municipiu. 

Cele doua dezbateri publice vor fi organizate de la orele 15, respectiv 16, in Sala de Consiliu a Primariei Focsani.

Prima dezbatere publica are ca obiect proiectele de act normativ referitoare la aprobarea reglementarii circulatiei autovehiculelor ce apartin scolilor de soferi pe raza municipiului Focsani, pe perioada instruirii practice in vederea obtinerii permisului de conducere, cel referitor la modificarea Anexei nr. 1 la Hotararea Consiliului local al municipiului Focsani 100/2011 privind aprobarea Regulamentului de organizare si executare a serviciilor de transport in regim de taxi si in regim de inchiriere pe raza municipiul Focsani, si cel referitor la Normele privind conditiile de crestere si ingrijire a animalelor domestice si de companie in municipiul Focsani. 

In cazul primului proiect este vorba despre modificari la traseele si intervalul orar in care pot circula masinile scolilor de soferi din municipiu. In principal sunt prevazute restrictii pentru circulatia acestor masini pe strazile din centrul municipiului in perioadele cu circulatie intensiva cand traficul rutier este foarte aglomerat. 

In cazul proiectului de modificare a Normelor privind conditiile de crestere si ingrijire a animalelor domestice si de companie in municipiul Focsani, sunt prevazute restrictii pentru locuitorii municipiului care vor sa creasca mai multe animale in apartamente, situatie in care au nevoie de acordul vecinilor de bloc. 

De asemenea, sunt prevazute conditiile in care pot fi crescute animalele domestice, precum vaci, porci sau gaini in gospodariile din municipiu.

A doua dezbatere incepe de la ora 16 si are ca obiect proiectul de act normativ pentru modificarea si completarea anexei la Hotararea Consiliului local al municipiului Focsani 159 din 2017 privind aprobarea "Studiului de oportunitate privind delegarea de gestiune a serviciului de iluminat public din municipiul Focsani". 

In cazul acestuia din urma sunt aduse precizari asupra costurilor cu mentenanta iluminatului public, automatizarea punctului de aprindere si dispecerat, a iluminatului festiv. Astfel, valoarea totala a investitiei pentru doi ani de zile este de 3,32 milioane lei, exclusiv TVA. Iluminatul festiv, cu instalatiile noi, este estimat la 1,2 milioane lei si 131 mii lei pentru instalatiile existente. Un milion de lei este mentenanta sistemului de iluminat public, 317 mii lei pentru automatizarea punctului de aprindere si dispecerat iar 579 mii lei pentru lucrari aditionale, precum avarii, stalpi, probe functionale. 

Discutiile despre viitorul serviciului de iluminat public sunt necesare deoarece municipalitatea nu poate asigura, in primul rand, cheltuielile cu salarizarea electricienilor. Restrictiile de la salarizarea bugetarilor impiedica angajarea de oameni cu studii tehnice de specialitate, asa cum este nevoie la iluminatul public, unde salariile de la firmele private sunt foarte mari. MonitorulDeVrancea

19.06.2017
1879 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Adjud
Focsani
Marasesti
Odobesti
Panciu


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Vrancea pentru ziua de azi.


 
Informatii din Vrancea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design