Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Doua blocuri de locuinte sociale au fost date in folosinta la DEVA

Primarul Florin Oancea

Două blocuri de locuinţe sociale, cu un total de 72 de garsoniere şi apartamente cu două camere, au fost date în folosinţă în cartierul Grigorescu din municipiul Deva, imobilele fiind construite pe o structură de stâlpi şi grinzi metalice, cu închideri exterioare din panouri tip “sandwich”, tâmplărie din PVC şi geamuri termopan.

Potrivit primarului municipiului Deva, Florin Oancea, evenimentul a fost întârziat cu trei luni din cauza companiei de electricitate, care nu a instalat, nici până acum, contoarele individuale pentru energia electrică, motiv pentru care, o perioadă, locatarii vor plăti factura de curent în sistem pauşal.

“Pentru această reuşită (finalizarea blocurilor sociale, n.r.) le mulţumesc colegilor din Primărie, din serviciile de specialitate care au avut în grijă acest obiectiv, precum şi primarilor din mandatele anterioare, care au făcut acest lucru posibil. Nu aceleaşi mulţumiri, din păcate, pentru ENEL, care a întârziat cu trei luni acest moment – şi tot nu a instalat contoarele individuale, dar am găsit o soluţie provizorie pentru plata energiei electrice (respectiv plata pauşal), cu care locatarii au fost de acord şi astfel am rezolvat problema”, a notat, pe pagina sa de socializare, edilul.

Conform specialiştilor din Primăria Deva, contoarele individuale de electricitate ar putea fi montate în următoarele trei săptămâni.

Cele două blocuri numără 60 de garsoniere şi 12 apartamente cu două camere. Imobilele sunt construite în regim de parter şi trei etaje şi sunt prevăzute cu spaţii comune pe fiecare nivel, balcoane tip lojă, centrală termică, spaţii pentru depozitat bicicletele, instalaţii de interfon, semnal TV, telefonie, antenă şi internet.

Primăria Deva are în plan să construiască alte două blocuri sociale, identice, în vecinătatea celor date miercuri în folosinţă. Lucrările ar putea începe în luna iulie, licitaţia pentru desemnarea constructorului fiind deja finalizată. AGERPRES

03.04.2018
41396 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Aninoasa
Brad
Calan
Deva
Geoagiu
Hateg
Hunedoara
Lupeni
Orastie
Petrila
Petrosani
Simeria
Uricani
Vulcan


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Hunedoara pentru ziua de azi.


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design