Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Doua blocuri de locuinte sociale receptionate de autoritatile din DEVA

Primaria Deva

Două blocuri de locuinţe sociale, cu un total de 72 de unităţi locative, au fost recepţionate la Deva, urmând ca zilele viitoare administraţia locală să le repartizeze familiilor care îndeplinesc condiţiile legale pentru a putea beneficia de o locuinţă din partea primăriei. Cele două blocuri de locuinţe sociale sunt formate din 60 de garsoniere de 37 de metri pătraţi şi 12 apartamente cu două camere, fiecare în suprafaţă de 57 mp.

Blocurile sunt construite pe structură metalică, cu stâlpi şi grinzi metalice, cu închideri exterioare din panouri tip ‘sandwich’, acoperiş cu învelitoare metalică şi tâmplărie exterioară din PVC, cu geam termopan. Imobilele beneficiază şi de amenajări exterioare: iluminat, alei pietonale şi carosabile, spaţiu de joacă pentru copii şi zone verzi“, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Mona Voinescu.

Cele două imobile sunt formate din parter şi trei etaje, sunt prevăzute cu balcoane, centrală termică şi spaţiu pentru depozitat biciclete. De asemenea, blocurile au instalaţii de interfon, pentru telefonie şi Internet.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Asistenţă Socială Deva, un număr de 206 familii se află pe lista de priorităţi aferentă anului 2017 în vederea obţinerii unei locuinţe sociale, documentul fiind aprobat printr-o hotărâre a Consiliului Local din 2016. AGERPRES

19.12.2017
135 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Aninoasa
Brad
Calan
Deva
Geoagiu
Hateg
Hunedoara
Lupeni
Orastie
Petrila
Petrosani
Simeria
Uricani
Vulcan


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Hunedoara pentru ziua de azi.


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design